Yksi ihminen kuoli Ban Buengin lava-auton törmäyksessä

KUVA: Pairoj Woranukun / Tannapat Awayla (Eak Chon News) / Chon News TV

Ban Bueng -

62-vuotias kuljettaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla kahden pakettiauton törmäyksen seurauksena eilen aamulla 23.

Borwinin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta varhain aamulla eilen Marp Eeang-Amata City Roadilla Borwinissa.

Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi kaksi vaurioitunutta pakettiautoa. Tieltä löytyi erilaisten alkoholittomien juomien pulloja, jotka oli valmis toimittamaan yksi onnettomuuden kuljettajista.

KUVA: Pairoj Woranukun / Tannapat Awayla (Eak Chon News) / Chon News TV

Yhden lava-auton kuljettajan, Suppachai Homwicheanin, 62, ruumis löydettiin hänen ajoneuvonsa ulkopuolelta sinkoutuneena kuorma-autosta. Hänen ei uskottu käyttäneen turvavyötä.

Toinen lava-auton kuljettaja, herra Nithiwit Takpongphon, jonka ikää ei ilmoitettu, oli saanut vain lieviä vammoja ja käytti turvavyötä. Hän kertoi Borwinin poliisille: "Ajoin herra Homwicheanin kuljettaman lava-auton takana."

"Herra Homwichean kääntyi yhtäkkiä jyrkästi ilman varoitusta ja käyttämättä merkkivaloja. En pystynyt pysäyttämään törmäystä, kun ajoin suurella nopeudella. Uskon kuitenkin, että onnettomuus oli herra Homwicheanin vika, enkä minä, koska otin käännöksen ilman varoitusta." Nithiwit totesi.

Borwinin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen tarkan syyn tässä onnettomuudessa ja mahdollisen laillisen vastuun.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.