Phuket aloittaa tänään kolmannen ihonalaisen AstraZeneca-injektion täysin rokotetuille asukkaille

Phuket -

Phuketin asukkaat ovat alkaneet saada AstraZenecan tehosterokotteita ihonalaisesti tänään 24. syyskuuta.

Yli 2,500 XNUMX paikallista asukasta, jotka on rokotettu täysin Sinovac-rokotteilla, on saapunut Phuketin rokotuskeskuksiin Muangin alueella tänä aamuna saamaan kolmannen ihonalaisen AstraZeneca-injektion.

COVID-19-rokotteen ihonalaiseen antoon kuluu vain 0.5 millilitraa henkilöä kohden. Lihaksen sijasta ihonalaisella injektiolla ruiskutetaan rokote tricepsin ylä-ulkoalueelle.

Tohtori Withita Jangiam Vachira Phuketin sairaalasta kertoi toimittajille, että ihonalainen hallinto on saanut paikallisilta asukkailta hyvää palautetta edellisen lehdistötilaisuuden jälkeen lisätäkseen tietoisuutta ja tietoa hallinnosta.

"Haittavaikutuksista ihonalaisen injektion saaneilla olisi tutkimuksen mukaan vähemmän sivuvaikutuksia, kuten väsymystä ja päänsärkyä, kuin puolet lihaksensisäisen injektion saaneista", hän totesi.

Niiden, jotka haluavat saada tämän kolmannen (tehosteannoksen), on rekisteröidyttävä tapaamiseen "Phuket Tong Chana" (Phuket Must Win) -verkkosivuston kautta, joka myös seuraa yli 200,000 2021 ihmisen rokotusennätystä. Tehosterokotuksen odotetaan valmistuvan lokakuun XNUMX puoliväliin mennessä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.