The Pizza Company tehostaa neljättä vuosineljänneksään "Osta 1, saat 1 ilmaiseksi" -kampanjalla, joka esittelee kaksi uutta ruokalistaa "Pekonin ystäville"

Seuraava on The Pizza Companyn lehdistötiedote, joka on lähetetty luvalla.

·       The Pizza Company esittelee uuden "Crispy American Bacon Pizza"- ja "Giant Cheese Sausage with Pecon" -menunsa sekä julkaisee "Osta 1, saat 1 ilmaiseksi" -tarjouksensa suositulle "Super Deluxe" -tuotteelle. Super Seafood-, ‘Tom Yam Kung’ ja ‘Shrimp Cocktail’ valinnat vain tilauksille sen 1112-puhelukeskuksen ja The Pizza Company 1112 -sovelluksen kautta.

·     Pizza Company liittyy hallituksen "Puoli puoli" -kampanjan kolmanteen vaiheeseen lokakuussa ja ehdottaa, että kampanjan tulisi kattaa kaikentyyppiset ravintolat.

 

Bangkok/ 22 –   Pizza Company tehostaa pizzamarkkinoita Thaimaassa käynnistämällä erityisen ‘Osta 1, saat 1 ilmaiseksi’-menun kaikkien kanavien kautta joka päivä sekä syömiseen että toimitukseen 1112-puhelinkeskuksen kautta. Pizza Company 1112 -sovellus ja erilaiset kumppanisovellukset, joiden hinnat ovat vain 239 bahtia. Esittelyssä uusi pekonin ystäville suunnattu ruokalista nimeltä "Bacon Brake Taek Pizza" (Crispy American Bacon Pizza) ja uusi "Pekonilla kääritty jättimäinen juustomakkara". Asiakkaat voivat tilata ruokalistoja tällä uudella kampanjalla tästä päivästä 8th marraskuun 2021.

Mr. Panusak Suesatboon, Pizza Companyn (Minor Food Group Pub Co Ltd:n alaisuudessa) toimitusjohtaja sanoi, että “The Pizza Company on lanseerannut ‘Osta 1, saat 1 ilmaiseksi’-kampanja mukaan lukien kaikki sen valikot ja kuoret kaikkien kanavien kautta ja joka päivä. Tämän kampanjan erikoista on, että asiakkaat voivat valita haluamansa pizzamenun, kuoret ja taikinan, mukaan lukien 18 tuuman XXXL New York Pizzan!

Kampanja on tarkoitettu sekä syömiseen että toimitukseen 1112-puhelinkeskuksen ja The Pizza Company 1112 -sovelluksen kautta sekä kumppanisovelluksilla, kuten Lineman, Grab Food, Food Panda ja Robinhood. Kampanja on valmis tilauksiin tästä päivästä alkaen 8 asti hinnoilla alkaen vain 2021 bahtia.

The Pizza Company esittelee uuden pekonin ystäville suunnatun menun nimeltä "Bacon Brake Taek Pizza" (Rapea amerikkalainen pekonipizza), jossa on ylikuormitettu pekonikuormitus ja uusi "Pekonilla kääritty jättimäinen juustomakkara" -kuori, jossa on rapeaa pekonia ja mehukasta juustoa. makkaraa pekonin ystäville nautittavaksi. Uusi menu sisältyy myös "Osta 1, saat 1 ilmaiseksi" -kampanjaan, jonka päällä on erikoistarjous, jossa on 2 pizzaa hintaan 439 bahtia. Tämän erikoismenun voi tilata vain 1112-puhelinkeskuksen ja Pizza Company 1112 -sovelluksen kautta. Näiden kanavien kautta asiakkaat voivat valita ja nauttia kaikista muunnelmista, ja he voivat valita täyden valikoiman pizzan täytteitä.

“Covid-19-sulkutoimenpiteiden keventäminen ja kaikkien kattava rokotussuunnitelma pizzamarkkinat todennäköisesti kasvavat neljännellä vuosineljänneksellä. Sekä syövien että jakeluasiakkaiden ostovoima todennäköisesti kasvaa kuitenkin toisella ja kolmannella vuosineljänneksellä COVID-19:stä kärsineiden asiakkaiden sekä (korkeiden kustannusten) ravintolayrittäjien eduksi. Pizza Company ehdottaa, että hallituksen tulisi löytää keino auttaa ravintoloita, erityisesti 'Half-Half'-kampanjan kolmannessa vaiheessa lokakuussa ottamalla mukaan kaikenlaiset ravintolat. Turvallisuuden osalta Pizza Company on saanut "SHA"-sertifikaatin tai tunnustuksen yrityksille, jotka noudattavat korkeimpia hygienia-, puhtaus- ja turvallisuusstandardeja riskien vähentämiseksi ja COVID-19:n leviämisen estämiseksi, sanoi. Herra. Panusak. 

Asiakkaat voivat seurata Pizza Companyn uutisia Line:n kautta: Thepizzacompant1112,  Facebook: The Pizza Company 1112 Lovers, or www.1112.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/