Viisitoista ihmistä pidätettiin Pattayan ravintolassa poliisin ratsian jälkeen, heidän epäillään juoneen alkoholia ja rikkoneen Covid-19-sääntöjä

KUVA: Amphon Sangkaew/77kaoded

Pattaya -

Pattayan kaupungin poliisi teki ratsian ravintolaan Jomtienissa viime yönä 22. syyskuutand, 2021, väittäen, että sekä ulkomaalaiset että thaimaalaiset juovat alkoholia, jonka poliisi sanoi rikkoneen Chonburin taudintorjuntamääräystä Covid-19:n leviämisen hillitsemiseksi.

Lisäksi CCSA:n (Covid-19 Situation Administration) nykyisten kansallisten määräysten mukaan alkoholin myynti ravintoloissa on kielletty. Baarit ja viihdepaikat ovat olleet laillisesti suljettuina 10. huhtikuuta 2021 lähtien, lähes kuusi kuukautta, CCSA:n toimeksiannon mukaan.

Ratsia seurasi poliisi, joka ilmoitti saaneensa valituksia alueen paikallisilta asukkailta, että ulkomaalaiset ja thaimaalaiset kokoontuivat "salaisesti" ja juovat alkoholia ravintolassa Soi Jomtien 7:ssä Nongpruessa, Banglamungissa.

Poliisi teki ratsian ravintolaan, jonka nimi on salattu lisätutkinnan ajaksi, varhain illalla. Viisitoista ihmistä pidätettiin, joista yhdeksän ulkomaalaista ja kuusi thaimaalaista, mukaan lukien ravintolan talonmies. Poliisin mukaan ryhmä joi alkoholia, ei etääntynyt sosiaalisesti tai käyttänyt naamioita, ja se ei totellut Covid-19 Chonburi -käskyjä.

Kaikki viisitoista ihmistä vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle syytteeseen Chonburin taudintorjuntamääräyksen rikkomisesta. Covid-19:n hallintaa koskevien hätäsäädösten mukaan pidätetyt voivat saada kovia sakkoja ja jopa vankeutta.

KUVA: Amphon Sangkaew/77kaoded

Samaan aikaan Patongin poliisi teki ratsian baareihin ja ravintolaan Patongissa 21. syyskuutast, 2021 (katso linkki alta), väitetään löytäneen sekä ulkomaalaisia ​​että thaimaalaisia ​​juovan alkoholia, jonka Patongin poliisi sanoi rikkoneen Phuketin taudintorjuntamääräystä Covid-19:n leviämisen hillitsemiseksi.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi (RTP) on ryhtynyt toimenpiteisiin valtakunnallisesti valvoakseen Covid-19-viruksen leviämistä, sillä monet ihmiset rikkovat edelleen määräystä Phuketin ratsioiden jälkeen julkaistujen tietojen mukaan. RTP:n mukaan ihmisten estäminen seurustelemasta alkoholin parissa ja juhlien järjestämisessä on ensisijainen tavoite "covid-19:n leviämisen estämisessä". TPN huomauttaa kuitenkin, että ainakin Chonburissa valtaosa Covid-19-tapauksista tulee teollisuusalueilta, työleireiltä, ​​rakennusleireiltä ja suurilta tehtailta.

Patongin baareihin ja ravintolaan tehtiin ratsian väitetysti Phuketin Covid-19-mittauksia rikkovan alkoholin myynnin takia, poliisi lupaa lisävalvontaa

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.09 (11 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.