Thaimaan kuninkaallinen poliisi varoittaa poliisin "cosplaysta" OnlyFansissa ja muissa medioissa

Bangkok, Thaimaa-

  Thaimaan kuninkaallinen poliisi (RTP) varoitti tänä iltana tiedottajan välityksellä, että heidän jatkuvan tarkastuksensa siveetöntä käyttäytymistä koskien OnlyFansia ja vastaavia palveluita jatkuvat, varoittaen nyt erityisesti "cosplaysta" poliisina, armeijana tai valtion virkamiehinä.

Tämä johtuu yleisestä tukahduttamisesta, jota RTP kutsuu säädyttömäksi ja pornografiseksi sisällöksi OnlyFansissa ja vastaavissa palveluissa, joita käsittelimme perusteellisesti aiemmin. Napsauta tätä artikkelia varten.

Tänä iltana 23. syyskuuta 2021 lehdistölle puhuneen Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaistiedottajan eversti Krishna Pattanacharoenin mukaan poliisina tai muuna virkamiehenä esiintyminen on Thaimaan lakien vastaista ja voi saada sääntöjä rikkoville merkittäviä sakkoja. ja jopa vankeusrangaistus tai syytteet tietokonerikoslain rikkomisesta.

Eversti Krishna sanoi, että poliisilain BE 2547 mukaan poliisin, armeijan tai vastaavan univormun käyttäminen oli lainvastaista. Se voi myös aiheuttaa syytteitä, jotka kuuluvat Computer Crime Act BE 2560 -lain piiriin.

Eversti Krishna totesi, että Thaimaan poliisi oli jo tunnistanut thaimaalaisten tilejä OnlyFansissa, jotka käyttivät "cosplay"-poliisiunivormuja Thaimaan lakien vastaisesti, ja he olivat tutkinnan alla, mutta halusivat varmistaa, että yleisö on tietoinen, että tämä oli rikos.

TPN:n tiedotusvälineet että tämä ei ole ennennäkemätöntä, ja aiemmin on vahvistettu raportteja baareista, joissa on tehty ratsia ja sakot siitä, että henkilökunta käyttää seksikkäitä poliisiasuja tai vastaavia cosplay-asuja. Se on kuitenkin harvinainen täytäntöönpano, varsinkin baari- ja yöelämässä, ja se osoittaa, että RTP jatkaa suurta tehoiskua OnlyFans-palveluiden ja vastaavien palvelujen suhteen.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/