Teini-ikäinen kuljettaja kuoli törmättyään moottoripyörällään Ban Buengin sähköpylvääseen

Ban Bueng -

Nuori kuljettaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun hän törmäsi moottoripyörällään sähköpylvääseen Ban Buengissa sunnuntai-iltana (19. syyskuuta).

Ban Buengin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 8 U-käännöksellä numero 30 tiellä Nong Charkissa.

Pelastuslaitos saapui paikalle löytääkseen nuoren kuljettajan Tananat Chonsiripong, 17, ruumiin. Hän oli murtanut niskansa onnettomuuden aikana.

Tananatin vaurioitunut moottoripyörä löydettiin tien reunasta.

Jirasak Pimsakun, 35, todistaja ja läheisen kodin asukas kertoi paikallisille toimittajille: "Mr. Tananat teki U-käännöksen suurella nopeudella ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen.

Tässä vaiheessa Ban Buengin poliisi totesi, että vaikka nopeus oli varmasti osa onnettomuutta, näytti olevan merkkejä siitä, että Tananatin moottoripyörän jarrut olivat toimintahäiriöitä ja että kaasupoljin ei toiminut oikein. Onnettomuus on edelleen aktiivisen tutkinnan alla.

KUVA: Puen Khao sai Joa

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.