"E-sports" lisättiin virallisesti ammattilaisurheiluksi Thaimaassa

KUVA: Tech Hub

Kansallinen -

Royal Gazette julkaisi tänään, 21. syyskuuta, Thaimaan ammattiurheilukomitean ilmoituksen sisällyttää "e-sports" yhdeksi ammattiurheilusta Thaimaassa.

E-sports, joka tarkoittaa elektronista urheilua, on videopelejä käyttävä kilpailumuoto, joka järjestetään usein yksin tai joukkueina moninpelien, erityisesti ammattipelaajien, kesken. Suosituimpia e-urheilupelejä ovat nykyään League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Dota 2 ja Call of Duty.

Yhtenä thaimaalaisen ammattilaisurheilun joukosta E-Sportsilla on nyt oikeudet ja mahdollisuudet hakea apua ja tukea eri aloilla ammattiurheilutoimikunnalta sekä Thaimaan urheiluviranomaisen (SAT) "Professional Sports Promotion Fund" -rahastolta.

Viranomaiset huolehtivat hyvinvoinnista, urheilijan kehittämisestä, ammattiurheilijoiden kunnioittamisesta, urheilijoiden ammattiurheilijoiksi edistämisestä kansallisesti ja kansainvälisesti sekä ammattiurheilutapahtumien, urheiluseurojen ja muiden ammattiurheiluliittojen johdon perustamisesta.

Tällä hetkellä ammattilaisurheilutoimikunnan mukaan ammattilaisurheilulajeja on 13, eli 1. Jalkapallo 2. Golf 3. Vesiskootteri 4. Lentopallo 5. Takraw 6. Keilailu 7. Moottoripyöräily 8. Pyöräily 9. Autourheilu 10. Snooker 11 Sulkapallo 12. Tennis. 13. Koripallo. E-urheilusta tulee Thaimaan 14. laillinen ammattilaisurheilu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.