Thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​asiakkaita pidätettiin väitetysti alkoholin juomisesta ja biljardin pelaamisesta Koh Samui -ravintolassa

KUVA: Naewna

Surat Thani -

Joukko thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​asiakkaita pidätettiin ravintolassa Koh Samuin Bo Putin seudulla lauantaina 18. syyskuuta, kun heidän väitetään juoneen alkoholijuomia, uhkapelaamista ja ammunta-allas, rikkoen Surat Thanin maakunnan määräyksiä Covid-viruksen leviämisen estämiseksi. 19 Koronavirus.

Poliisin saapuessa noin 20 asiakasta jäi kiinni juomasta alkoholia ravintoloissa ja pelaamasta biljardia. Viranomaiset menivät sitten liikkeen omistajan puoleen ensitarkastusta varten.

KUVA: Naewna

Omistaja väitti myönneensä alkoholijuomia asiakkaille ja piilottaneensa juomat laittamalla keraamiset kahvimukeja sisään yrittääkseen huijata virkamiehiä. Häntä syytettiin alun perin alkoholijuomien myynnistä ja siitä, että hän oli antanut muiden nauttia alkoholia ja pelata biljardia ravintolassa.

Kaikki asiakkaat vietiin myös paikalliselle poliisiasemalle lisäkuulusteluja ja oikeudenkäyntiä varten. Hätäsäädösten mukaan he voivat saada kovia sakkoja ja jopa mahdollisen vankeusajan.

Juridisesti alkoholin myynti ravintoloissa on edelleen valtakunnallisen Covid-19-tilanteenhallinnan tai CCSA:n toimeksiannon vastaista. Tämän toimeksiannon täytäntöönpano voi kuitenkin vaihdella sijainnin mukaan, TPN huomauttaa.

Baarit ja yöelämään liittyvät tapahtumapaikat on myös suljettu valtakunnallisesti lähes kuudeksi kuukaudeksi CCSA:n toimeksiannosta. Toimeksiannot ja sulkemiset ovat yllättäen olleet erittäin epäsuosittuja sekä ex-pattien että Thaimaan kansalaisten keskuudessa ympäri maata, ja yritysten omistajat ovat edelleen vedonneet viranomaisiin, jotta he lopettaisivat alkoholin käyttökiellon ravintoloissa ja tutkisivat yötalouden kieltoa.

Tällä hetkellä CCSA on kuitenkin niin sanotusti pitäytynyt aseisiinsa, eikä ole ainakaan toistaiseksi ilmoittanut mistään suunnitelmasta näiden alojen rajoitusten lieventämiseksi. CCSA:n on määrä tarkistaa nykyisiä säännöksiä ja toimenpiteitä syyskuun lopussa ja monet yrittäjät toivovat, että alueilla, joilla on korkea rokotusaste, alhainen COVID-19-tapausten määrä tai molempia, sääntöjä lievennetään.

Se jää nähtäväksi, ja toistaiseksi alkoholijuoman nauttiminen aterian yhteydessä tai baarissa on edelleen lain vastaista Thaimaassa teknisesti, vaikka täytäntöönpano saattaa vaihdella.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.71 (7 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.