Pattayan alueella varastettiin viikon aikana neljä moottoripyörää, poliisi varoittaa paikallisia asukkaita varovaisuuteen

Banglamung -

Pattayan alueen lainvalvontaviranomaiset ovat ilmoittaneet The Pattaya Newsille, että yhteensä neljä moottoripyörää on varastettu Banglamungin alueella viime viikolla, ja kehottivat paikallisia moottoripyörien omistajia tarkkailemaan Banglamungin alueella olevia varkaita edelleen kamppailevan talouden ja puutteen vuoksi. työmahdollisuuksista Covid-19-rajoitusten sekä ulko- ja kotimaisten matkailijoiden puutteen vuoksi.

Mr. Sompot Euasakunmongkon, 62, asunnon omistaja Banglamungissa, kertoi Pattaya Newsille: "Kaksi moottoripyörää on varastettu kompleksistani Keski-Pattayalla. Epäillyt katkaisivat aidan päästäkseen moottoripyörien pysäköintialueelle ja varastivat pyörät tässä vaiheessa. Olemme toimittaneet CCTV:tä Pattayan poliisille."

Ruengdet Ratchata, 25, kertoi The Pattaya News -toimittajalle otettuaan meihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa: "Moottoripyöräni varastettiin asunnosta Banglamungissa lähellä rautatietä. Olen jo tehnyt rikosilmoituksen. Olin kuullut alueella järjestäytyneistä moottoripyörävarkaiden ryhmistä, mutta en koskaan uskonut, että he kohdistaisivat pyörääni, koska se on halpa eikä ole erityistä designia tai merkkiä."

Mr. Patarapong Garasamawan, 35, kertoi The Pattaya News -toimittajalle: "Moottoripyöräni, joka oli pysäköity rakennuksen eteen Soi Poethisarnissa, varastettiin keskellä yötä 17. syyskuuta, noin klo 1." Yllä oleva kuva toimitti Patarapong, joka myös antoi materiaalin lainvalvontaviranomaisille.

Kaikki neljä moottoripyörän omistajaa ovat ilmoittaneet menetyksestään Banglamungin poliisille CCTV-materiaalilla epäillyistä.

Banglamungin poliisi ei ole ilmoittanut epäiltyjen pidätyksestä lehdistön aikaan, mutta ilmoitti kuitenkin seuraavansa useita johtolankoja heille toimitetun CCTV-materiaalin perusteella. He varoittivat, että useat varkaat näyttävät toimivan ulkonaliikkumiskieltoaikoina klo 9-00 ja kohdistuvat vähäliikenteisille alueille enimmäkseen Itä-Pattayalla. Ulkonaliikkumiskielto on voimassa Covid-4:n vuoksi ainakin syyskuun loppuun asti.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.