Moottoripyöränkuljettaja kuoli kuorma-auton yli ajattua Phan Thongissa

KUVA: Pupa Laiihin

Phan Thong -

Kuljettaja on julistettu kuolleeksi, kun hänen matkustajansa selvisi hengissä sen jälkeen, kun kuorma-auto ajautui hänen ja hänen moottoripyöränsä ylitse Phan Thongissa viime viikonloppuna.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta lauantaiaamuna 18. syyskuuta Soi Ban Gaon sisäänkäynnillä Ban Gaossa.

Ensimmäinen pelastusryhmä saapui paikalle löytääkseen moottoripyörän kuljettaja Somchai Garinin, 26, ruumiin. Somchain matkustaja Thitina Sawichai, 22, selvisi lievillä vammoilla. Somchaille kuulunut vaurioitunut moottoripyörä löydettiin kuorma-auton alta.

Kuorma-auton kuljettaja Kit Tanomsak, 28, kertoi paikallisille toimittajille: ”Valmistauduin kääntymään vasemmalle ja suuntavilkku oli päällä noin 50 metriä aiemmin. En nähnyt moottoripyörää, jota ohjasi herra Somchai, joka tuli tyhjästä.

Poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen, mikä tarkalleen johti herra Garinin traagiseen kuolemaan, ja aikoo puhua edelleen Thitinan kanssa, kun hän on toipunut lievistä vammoistaan ​​ja on valmis puhumaan lainvalvontaviranomaisille.

KUVA: Pupa Laiihin

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.