Ulkomaalainen pelastusvapaaehtoinen ostaa Pattayan pelastusryhmälle pelastusveneitä ja varusteita, auttaa viimeaikaisten tulvien aikana

KUVA: 77kaoded/Amphon Sangkaew

Pattaya -

Ulkomaalainen vapaaehtoistyöntekijä on ostanut pelastusveneitä ja auttanut merkittävää pelastusryhmää Pattayassa hiljattain kovien tulvien aikana.

Ensinnäkin yhteenveto kyseessä olevista tulvista:

Viime viikolla jotkut paikalliset asukkaat kärsivät tulvien aiheuttamista vahingoista taloissaan, kun aamumyrskyt iskivät Banglamungin alueelle.

Jotkut Pattayan asukkaat ovat edelleen toipumassa tulvista ja rankkasateista

Monet paikalliset pelastustyöntekijät auttoivat hädässä olevia paikallisia äskettäisen tulvan aikana, mukaan lukien ulkomaalainen pelastustyöntekijä.

Hänen nimensä on herra Ron Tameir, israelilainen. Hän on konsultti Sawang Boriboon Pattaya Rescue Teamissa.

Mr. Tameir on ostanut veneitä ja pelastusvälineitä joukkueelle auttaakseen paikallisia paitsi tulvien ja sadekauden aikana, myös meri- ja tieonnettomuuksien, tulipalojen ja muiden paikallisten tarpeiden aikana.

Mr. Tameir kertoi thaimaalaiselle lehdistölle: "Olin liikemies Israelissa ennen kuin muutin tänne. Minulla on thaimaalainen vaimo ja olen rakastunut Thaimaahan.

”Aloin työskennellä Sawang Boriboonin kanssa kaksi vuotta sitten, koska halusin antaa takaisin paikalliselle yhteisölle. Joskus he eivät pystyneet auttamaan loukkaantuneita, koska sopivia laitteita oli rajoitetusti." Herra Tameir selitti.

"Joten ostin laitteita Sawang Boriboonille, joka on voittoa tavoittelematon ja jolla ei itsellään ollut varoja varsinkaan Covid-19-kriisin aikana, kuten hydraulileikkuria, veneitä ja laivavarusteita." Herra Tameir sanoi.

”Olen iloinen voidessani auttaa muita. Viime viikolla autimme paikallisia ja vuodepotilaita, jotka olivat juuttuneet tulviin Pattayan alueen kodeissa. Auttoimme myös rikkoutuneita moottoripyöriä ja syvään veteen juuttuneet autot. Herra Tameir päätti.

Sawang Boriboon on ystävällisesti kiittänyt Tameiria hänen avustaan ​​laitteiden kanssa ja paikallisen yhteisön tukemisesta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.33 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.