Lehdistötiedote: 3rd RSU International Ganesh Festival 2021

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Rangsitin yliopisto isännöi 3. RSU:n kansainvälistä Ganesh Festivalia 10.-12 Rangsitin yliopiston kampusrakennuksessa 2021 (opiskelijakeskus). Shree Ashis Roy Chowdhury liittyi puolisonsa kanssa päävieraana ja edusti Intian suurlähetystöä. Guru ji Shri Arnab ji liittyi kunniavieraana avajaisiin. Thaimaan thaimaalaisten ja intialaisten yhteisöjen huomattavia ihmisiä liittyi lupaavaan tilaisuuteen. Tapahtuma oli merkitty tiukoilla Covid-6-varotoimilla ja rajoituksilla henkilökohtaisesti osallistujille, ja monet osallistuivat virtuaalisesti.

Tämän suuren vuotuisen Shree Ganesh Chaturthi (Shree Ganeshin tai Phra Phikanetin syntymäpäivä) -festivaalin tarkoitus on edistää historiallisia sosiaalisia ja kulttuurisia suhteita Intian ja Thaimaan välillä. Tänä vuonna festivaalitoiminnalla pyritään pääasiassa rukoilemaan niiden ihmisten hyvinvoinnin puolesta Thaimaassa ja ympäri maailmaa, jotka kohtaavat COVID-19-pandemian aiheuttamia vastoinkäymisiä.

Festivaalia on vietetty kuningas Shivaji Maharajin ajoista lähtien. Intian vapaustaistelun aikana Lokmanya Tilak muutti Ganesh Chaturthin yksityisestä juhlasta suureksi julkiseksi juhlaksi, jossa ihmiset kaikista yhteiskunnan kasteista voivat kokoontua yhteen, rukoilla ja olla yhtenäisiä.

Ganesh Chaturthi tunnetaan myös nimellä Vinayaka Chaturthi, ja se on yksi tärkeimmistä hindujen festivaaleista, joita vietetään kaikkialla maailmassa suurella antaumuksella Lord Ganeshille. Tätä päivää vietetään Lord Ganeshin, lordi Shivan ja jumalatar Parvatin norsunpäisen pojan, syntymäpäivänä. Lord Ganesh on viisauden, vaurauden ja onnen symboli.

Kolmen päivän juhlat sisältävät lordi Ganeshin ja Sthapna pujan tervetuloa, hartauskulttuuriohjelman, avajaisseremonian, Ganesh-amuletteja, Ashtvinayak-näyttelyn ja sewa-aktiviteetteja naapuruston yhteisöille, jotka kohtaavat COVID-3-pandemian aiheuttamia vastoinkäymisiä. Festivaali päättyy seremonialliseen kulkueeseen ja Ganeshin idolin upotukseen sunnuntaina 19. syyskuuta Wat Phothonbonissa, Praketissa Nonthaburin maakunnassa.

Tuhannet harrastajat liittyivät festivaalin toimintaan virtuaalisesti. Thaimaalainen ja intialainen yhteisö antoi anteliaasti panoksensa ja tuki koko sydämestäni, jotta tämä maamerkkitapahtuma onnistui valtavasti.

"Intialla ja Thaimaalla on ollut syvälle juurtuneet kulttuurisuhteet vuosisatojen ajan. Uskomme, että Rangsitin yliopistossa suoritetut Shree Ganesh -rituaalit edistävät edelleen Thaimaan ja ympäri maailman ihmisten terveyttä, turvallisuutta ja vaurautta. Said, tohtori Mano Laohavanich, johtaja, Gandhi Institute, Rangsit University, Pathumthani, Thaimaa”.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/