Phuketin yksityiset sektorit vaativat Sandbox-hankkeen toimenpiteiden keventämistä lisäämään ulkomaisten matkailijoiden vastaanottamista

KUVA: Thaipost

Phuket -

Paikallisten yritysten yksityissektorin edustajat kehottivat Thaimaan hallitusta ottamaan vastaan ​​ulkomaiset matkailijat kaikista maista osallistumaan Phuket Sandbox -projektiin ja sallimaan alkoholin juomisen ravintoloissa.

Phuketin kauppakamarin puheenjohtaja Thanusak Phungdet totesi eilen 13. syyskuuta pidetyssä tapaamisessa kauppaministeri Jurin Laksanavisitin kanssa, että hallituksen pitäisi avata saari useammalle ulkomaiselle matkailijalle, sillä matkailu- ja urheiluministeriö järjestää saarella urheilutapahtumia ja kauneuskilpailuja. .

TPN-media huomauttaa, että tehtyjä ehdotuksia painotetaan myös muille ehdotetuille matkailuhankkeille, mukaan lukien Pattaya Move On.

Thanusak sanoi lehdistölle: "Hallitus on nyt sallinut 70 maan, joissa on alhainen tai keskisuuri infektioriski, saapua Phuketiin. Mutta monet turistit muista maista saattavat haluta tulla tutustumaan tapahtumiin, esimerkiksi Afrikasta tai Etelä-Amerikasta, eikä paikallishallinnolla ole oikeutta sallia sitä. Intia on myös edelleen kielletty saapumasta Thaimaahan turistina, ja se on osoittanut suurta kiinnostusta vierailla kuningaskunnassa."

”Phuket Sandboxissa vieraili heinä-elokuussa 31,000 XNUMX turistia. Vain 89 ihmistä sai positiivisen Covid-19-testin Phuket Sandboxista, noin 0.29 prosenttia, mikä osoittaa, että ulkomaiset rokotetut turistit ovat uskomattoman turvallisia ja vähäriskisiä.. Jos Thaimaa sallii turistien pääsyn kaikista maista, mutta käyttää samoja periaatteita Covid-19-testauksessa ja varotoimissa, sen ei mielestäni pitäisi olla ongelma. Thanusak lisäsi.

Phuket Tourism Councilin (PTC) puheenjohtaja Thanet Tantipiriyakit ehdotti erityistä väriä Phuket Sandboxin ja Andaman Sandboxin alueiden koodaamiseen, jotta Phuketin ja Thaimaan infektioiden määrä voidaan erottaa ja ulkomaalaisia ​​houkutella saarelle vierailemaan. Hän ehdotti myös selventämään, että Phuketissa useita satoja tartuntoja päivässä eivät olleet ulkomaalaiset Sandboxin vierailijat tai edes hiekkalaatikossa työskentelevät ja toimivat, vaan ensisijaisesti rokottamattomat siirtotyöläiset ja kalastajat eri puolilla saarta.

Presidentti totesi: "Phuketille tulisi ottaa käyttöön ja sisällyttää erilaisia ​​värikoodeja, jotta voidaan osoittaa, että tartuntataso on erilainen kuin Thaimaassa yleensä. Nyt kotimaan turistit ovat törmänneet moniin ongelmiin, kun he ovat halunneet vierailla Phuketissa, kuten rajoitettu pääsy, vakuutusten ostaminen ja punaisella merkitylle alueelle pääsyn rajoittaminen jne.

"Turismisesonki lähestyy ja mikäli mahdollista, haluamme ottaa käyttöön uudet värikoodit kaikkiin hiekkalaatikoihin matkailualan hyödyksi."

Lisäksi paikallisviranomaiset kehottivat ilmastoituja ravintoloita, myös hotelleissa, pystymään jossain määrin myymään alkoholijuomia sekä muita kampanjoita kotimaisen liiketoiminnan elvyttämiseksi, sillä Phuket on tällä hetkellä koko maan matkailualan tärkein kotimarkkina. .

Tämä johtuu myös siitä, että Phuketin paikalliset tiedotusvälineet raportoivat kasvavasta turhautumisesta yöelämän ja viihdeteollisuuden vuoksi, joka on ollut kansallisten toimeksiantojen suljettuina tämän vuoden huhtikuusta lähtien, vaikka suurin osa henkilökunnasta on täysin rokotettu, eikä sen vieläkään sallita avata. Tämä toimiala on edelleen painostanut hallitusta ja Center for Covid-19 -tilannehallintoa, jotta ne saisivat laillisesti avata baarinsa, klubejaan, loungejaan ja vastaavia paikkoja. Yksi ehdotus oli sallia baarien avaaminen, jotka olivat ulkona tai ulkona/edessä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.