Rokotteiden jakaminen 12–17-vuotiaille opiskelijoille alkaa lokakuussa, viranomaiset kertovat

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Pfizer Covid-19 -rokotteet jaetaan ensisijaisesti 12-17-vuotiaille opiskelijoille 29 tummanpunaisen vyöhykkeen maakunnassa ennen koulujen suunniteltua avajaisia ​​marraskuussa, Thaimaan opetusministeriö raportoi tänään 13.

Opetusministeri Trinuch Thienthong paljasti tänä aamuna lehdistölle, että hallitus on ottanut 2021. marraskuuta käyttöön ohjeet lukuvuoden 1 toisen lukukauden valmisteluun, mukaan lukien kahden Pfizer-rokoteannoksen rokottaminen 12–17-vuotiaille opiskelijoille. injektiosta.

Suunnitelma kattaa ministerin mukaan Mattayom 1-6 -opiskelijat, ammattitutkinto-opiskelijat, ylemmän ammatillisen tutkinnon tai vastaavan opiskelijat sekä 6-vuotiaana peruskoulun 12 opiskelijat. Se asettaa etusijalle noin 4.5 miljoonaa opiskelijaa tummanpunaisen alueen maakunnissa, jotka opiskelevat julkisissa ja yksityisissä kouluissa, rajavartiopoliisikouluissa, seminaareissa, sotakouluissa ja muissa oppilaitoksissa.

กทม. เตรียม ฉีด วัคซีน โควิด -19 เข็ม แรก ให้ นัก เรียน กลุ่ม เสี่ยง อายุ 12-18 ปี 21 ก.ย. นี้
KUVA: Manager Online

Peruskoulutuskomission (OBEC) toimiston pääsihteeri Amporn Pinasa sanoi, että offline-opiskelutyyliä voidaan muuttaa luokissa, joissa on alle 12-vuotiaita oppilaita, jotta opiskelijat, kuten opettajat, voivat palata kouluihin. tulee olla täysin rokotettuja, yhteisössä ei saa ilmoittaa taudinpurkauksista, opiskelijat saattavat joutua vaihtamaan päiviä opiskellakseen kouluissa jne.

Kansanterveysasioiden apulaissihteeri tohtori Opas Karnkawinpong totesi lisäksi, että Bangkokin kansanterveys aloittaa Pfizer-rokotteen jakamisen 12–17-vuotiaille opiskelijoille pääkaupungissa 21. syyskuuta.

”Aikataulun mukaan Pfizer-rokotetta saapuu syyskuun lopussa 2 miljoonaa lisäannosta ja lokakuussa vähitellen joka viikko 2 miljoonaa annosta. Terveysministeriö odottaa, että ensimmäinen annos ruiskutetaan tarvittaville opiskelijoille lokakuussa ennen kuin siirrytään toiseen annokseen mahdollisimman nopeasti", hän lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.