Kaksi kuljettajaa selvisi vammoista, kun kananlihaa kuljettanut lava-auto törmäsi konttiautoon Chonburissa

KUVA: Nong Maidang Rescue Team / Tem 446

Chonburi -

Kaksi kuljettajaa selvisi vammoista, kun tuoretta kanaa kuljettanut lava-auto törmäsi konttiautoon Mueang Chonburissa.

Mueang Chonburin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta aiemmin tällä viikolla ohitustiellä Nong Kangkokin osa-alueella.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja löysivät kaatuneen lava-auton. Tuoretta kananlihaa löydettiin hajallaan tieltä.

KUVA: Nong Maidang Rescue Team / Tem 446

Lisäksi tien reunassa oli vaurioitunut konttiauto. Kuljettaja, Peerapat Kambantao, 21, odotti poliisia tapahtumapaikalla, vaikka hän kieltäytyi antamasta välitöntä lausuntoa lehdistölle.

Lava-auton kuljettaja, hra Nantaset Summart, 32, kertoi thaimaalaiselle lehdistölle: "Ajoin normaalisti, alle nopeusrajoituksen. Törmäsin kuitenkin yhtäkkiä konttiauton takaosaan, se ilmestyi tyhjästä enkä nähnyt sitä, koska tie oli epätavallisen pimeä. Onnettomuus ei ollut minun syytäni

Mueang Chonburin poliisi tarkastelee tapausta ja CCTV:tä ja huomauttaa, että he suhtautuivat skeptisesti Nantasetin lausuntoon, jonka mukaan suuri konttiauto "ilmeni tyhjästä". Lisäksi he eivät löytäneet todisteita siitä, että onnettomuuspaikka, jossa on kuvien mukaan useita katuvaloja, oli epätavallisen pimeä. Kumpikaan kuljettaja ei loukkaantunut ja kumpikin kieltäytyi varovaisesta lääkärintarkastuksesta läheisessä sairaalassa.

Välitöntä päätöstä mahdollisista syytteistä ei tehty, koska poliisi aikoo tarkistaa CCTV:n ensin.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.