Thaimaassa Chonburissa on ennustettu rankkasadetta seuraaville päiville rankkasadevaroituksen alla

Chonburi, Thaimaa-

  Koska tänä yönä, 7. syyskuuta 2021, on iltapäivällä raskaita sadekuuroja, Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan ennustetaan jatkuvan useita päiviä rankkasateita ja mahdollisia äkillisiä tulvia.

Lukijakuntamme itäiset maakunnat, kuten Trat ja Chanthaburi, ovat tulvavartioiden alla. Rayong ja Chonburi ovat saaneet varoituksen rankkasateiden vuoksi.

Tämä johtuu useista tekijöistä, TMD:n täsmällisesti sanoen:

"Monsuunikaukalo sijaitsee Keski-, Itä- ja Alakoillisosassa Etelä-Kiinan meren matalapainesoluun. Samaan aikaan lounaismonsuuni vallitsee Andamaanienmerellä, Thaimaassa ja Thaimaanlahdella. Maan ylle ennustetaan jatkuvaa sadetta sekä rankkasateita, kun taas koillis-, Keski- ja Itä-alueilla erittäin rankkoja sateita on mahdollista. Ylä-Thaimaan vaarallisilla alueilla asuvien ihmisten tulisi varoa ylivuotoja ja äkillisiä tulvia."

Tänä iltana, 10. syyskuuta, klo 30 mennessä rankkasateet olivat sataneet Pattayan alueella noin kahden tunnin ajan, ja Banglamungin alueen toimittajilta tuli raportteja satunnaisista tulvista. Pakollisen Covid-7-ulkoliikkumiskiellon vuoksi alueella on kuitenkin tällä hetkellä rajoitettu liikennettä klo 19–9.

Lisäksi TMD tarkkailee trooppista myrskyä Conson, jonka odotetaan liikkuvan luoteeseen Filippiineiltä Etelä-Kiinan merelle seuraavien päivien aikana. Tämä voi myös aiheuttaa lisää rankkasateita ja tuulta Thaimaahan. Trooppisen myrskyn odotetaan siirtyvän Tonkininlahdelle syyskuun 12. ja 13. päivän tienoilla.

TPN-media jatkaa tämän ankaran sään tarkkailua useiden seuraavien päivien ajan, ja lukijoita kehotetaan olemaan tietoisia matalista alueista ja tulvien mahdollisuudesta.

Kuva on TPN-mediatiimin kuva aiemmasta myrskystä Pattayan rautatiellä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.14 (7 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/