Tervetuloa Olympic Taekwondo Heroes Amari Pattayaan

Seuraava on lyhyt lehdistötiedote Amari Pattayalta. Heidän ajatuksensa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan, vaikka TPN-media lisäsi julkaisun loppuun viitemateriaalia.

Sontaya Khunpleum (Oikealla) Pattayan kaupungin pormestari ja Suphot Prakitjanuruk, aluejohtaja, Itä-Thaimaa, toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi Panipak Wongpattanakit, Thaimaan taekwondon kultamitalisti Tokion olympialaisissa, Sirichai Wongpattanakit (2. oikea), Panipakin isä, Ramnarong Sawekwiharee, Thaimaan taekwondo-urheilija ja heidän perheensä vierailulla Amari Pattaya.

Kuvassa vasemmalta Suphot Prakitjanuruk; Ramnarong Sawekwiharee; Panipak Wongpattanakit; Sirichai Wongpattanakit ja Sontaya Khunpleum.

Saat lisätietoja Panipakista ja hänen olympialaisten kultamitalistaan ​​napsauttamalla tätä tekstiä tästä!

Panipak, joka tunnetaan yleisemmin nimellä "Tennis", hänen lempinimensä, vieraili Pattayalla osana kiertuetta/lomaa perheensä kanssa viime viikonloppuna. Alla on video hänen julkisesta Tiktokista, jolla on yli 1.1 miljoonaa seuraajaa Pattayan Amarissa!

https://www.tiktok.com/@panipak2540/video/7004378787215346970

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/