Pattayan alueen demokratiaa kannattavat mielenosoittajat pitävät automielenosoituksen Pattayasta Sattahipiin

Pattaya -

Ihmiset Pattayassa, jotka kutsuivat itseään eilen (5. syyskuuta) "Thai Mai Ton" ja "Gor Por Chor"th) piti "Car Mob" -rallin, joka oli neljäs viimeisten useiden viikkojen aikana, Pattayasta Sattahipiin ja protestoi Thaimaan hallitusta, erityisesti pääministeriä, vastaan.

Pattaya News kertoo, että he kuvailivat itseään autoväkijoukoksi ja kuvasivat itseään sosiaalisen median tunnisteilla sellaiseksi.

Protesti alkoi Dolphin Roundaboutista Pattayalla ja sitä johtivat herra Wanchalerm Kunsane ja herra Yossawarin eli "Jeng Dok Jik".

Pattayan kaupungin liikennepoliisi ja Pattayan lainvalvontaviranomaiset olivat paikalla ja varmistivat, että mielenosoittajat noudattavat taudintorjuntamenetelmiä, kuten maskien käyttöä ja sosiaalista etäisyyttä. Teknisesti mielenosoitus ja kaikki mielenosoitukset ovat tällä hetkellä lakia vastaan ​​"Covid-19:n leviämisen estämiseksi", mutta lainvalvontaviranomaiset ovat ottaneet paikallisesti pehmeän kannan välttääkseen mahdollisen yhteenottamisen.

Mielenosoittajat puhuivat julkisesti siitä, kuinka he ovat pettyneitä Thaimaan hallitukseen, kuten Covid-19:ään liittyvään politiikkaan, rokotteiden jakamiseen ja rajoituksiin, jotka ovat sulkeneet Pattayan yrityksiä, erityisesti viihde- ja matkailualaa, lähes viideksi kuukaudeksi ilman merkkejä helpotuksesta. He pitivät myös puheita, joissa todettiin, että sulkemisille ei heidän mielestään ole ollut merkittävää taloudellista tukea.

Pattayan kaupungin poliisi ilmoitti yhdessä vaiheessa mielenosoittajille, että kokoontumiset ja kokoontumiset, jopa ajoneuvoissa, olivat tällä hetkellä Thaimaan lain kiellettyjä kaiuttimien kautta. Mielenosoittajat eivät kuitenkaan kuunnelleet poliisia ja kieltäytyivät hajaantumasta. Poliisi ei kuitenkaan pakottanut ryhmää hajottamaan ja mielenosoitus jatkui rauhallisena.

Ajoneuvoissaan olleet mielenosoittajat kokoontuivat yhteen soittelemalla torvia, näyttämällä kylttejä, bannereita ja nauhoja sekä kertomalla hallitukselle, miltä heistä tuntui.

Protestiralli siirtyi ajoneuvoissaan South Pattaya Roadilta Thaimaan kuninkaallisen laivaston tukikohtaan Sattahipiin ja jätti Thaimaan kuninkaallisen laivaston komentajalle hallitusta vastaan ​​kirjeen. He pyysivät Thaimaan kuninkaallista laivastoa seisomaan kansan kanssa pääministeriä vastaan ​​ja tukemaan ihmisten näkemystä.

Mielenosoitus päättyi pian sen jälkeen ilman yhteenottoa tai suuria ongelmia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.