Paikalliset asukkaat auttavat Jomtienin apua tarvitsevia

Jomtien/Pattaya

  Keskiviikkona 1. syyskuuta viime viikolla Pattayan ja Jomtienin paikalliset asukkaat kokoontuivat auttamaan alueen tarvitsevia.

Covid-19:n ja kuukausia kestäneiden yritysten rajoitusten ja pakollisten sulkemisten sekä kotimaisen ja ulkomaisen matkailun puutteen vuoksi monet asukkaat ovat joutuneet tiukkaan taloudelliseen tilanteeseen tai kokonaan työttömiksi.

Onneksi monet muut asukkaat ovat kokoontuneet auttamaan apua tarvitsevia. Tämän nimenomaisen tapahtuman aikana Peter J. Ern, Khun Daky ja ystävät auttoivat apua tarvitsevia.

He toimittivat 400:lle avun tarpeessa olevalle henkilölle erikoispaketteja, joissa oli tarvikkeita, kuten kalaa, keittoa ja jäätä.

Lapset saivat myös erikoislahjoja ja jäätelöä ja kaikki osallistujat saivat onnea varten valtion arpajaiset!

Tässä muutamia kuvia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/