Mielipide/lukijan postilaukku: Thaimaan viranomaiset ovat jättäneet huomiotta useita silmiinpistäviä todellisuutta Covid-19:n suhteen

Seuraava on lukijan postilaukku/mielipideaihe, joka on lähetetty meille osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com. Heidän mielipiteensä ja lausuntonsa ovat täysin heidän omiaan. TPN-media kutsuu kaikki, jotka haluavat esittää mielipiteensä mahdollista julkaisua varten, lähettämään meille sähköpostia.

Thaimaan viranomaiset jättävät huomiotta useita silmiinpistäviä tosiseikkoja keskushallinnosta paikallisiin pormestareihin.

Ensimmäinen on, että 85 %:lla ihmisistä, jotka ovat saaneet positiivisen C19-testin, ei ole oireita, ja lisäksi 12 %:lla on oireita, jotka eivät vaadi sairaalahoitoa.

Toinen on se, että kaikkia ei testata, joten yllä olevat luvut kasvavat huomattavasti koko väestössä.

Kolmas on se, että rokotetut ihmiset voivat silti saada C19-taudin, mutta heidän todennäköisyytensä vakavaan sairauteen ovat vielä pienemmät kuin yllä olevat luvut. Itse asiassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehdyt tutkimukset osoittavat, että rokotuksen jälkeiset infektiot ovat vain vilustumisen kaltaisia ​​oireita, kuten päänsärkyä, kurkkukipua, nenän vuotamista, aivastelua ja makuaistin menetystä.

Thaimaan viranomaisten puhe/toiminta heijastelee edelleen virheellistä nollatapausten politiikkaa, kun taas Euroopassa, Japanissa ja Amerikassa aletaan puhua elämästä C19:n kanssa ja myöntävät, että rokotuksen jälkeinen se on flunssaa tai vilustumista, joista monet maailmassa kärsivät säännöllisesti ja vain pienellä vaivalla.

Valitettavasti Thaimaa jää jäljessä maailmasta teoissaan ja ajattelussaan, kun pelkkä keskustelu uusimmista tutkimuksista ja tilastoista ja uusimpien strategioiden ottaminen käyttöön maista, jotka ovat onnekkaita olla edelläkävijöitä, asettaisivat sen palautumistilan eturintamaan.

Rokotusohjelma etenee nyt täydellä teholla vaikuttavilla päivittäisillä rokotusmäärillä, joten nyt tarvitaan radikaalia ajattelua eteenpäin tämän jatkuvan tuhoavan ja tehottoman liiketoimintojen sulkemisen, terveiden ihmisten karanteeniin asettamisen ja matkailijoiden kotimaassa ja kansainvälisesti vaativan testauksen ja karanteenin sijaan.

C19:n kanssa eläminen edellyttää, että kaikki hyväksyvät, että sairastuvat jossain vaiheessa, ja että hallitus lakkaa yrittämästä hallita sitä ja sen kansalaisia, ja sen jälkeen kun maa on täysin rokotettu, on annettava vuotuiset C19-pistokset flunssapistosten lisäksi vanhuksille ja riskiryhmille.

Mike Baker
jomtien

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (13 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/