24 ihmistä ja baarin omistaja pidätettiin kattobaarissa, koska heidän epäillään juoneen alkoholia Chiang Maissa Thaimaan hätäasetuksen vastaisesti

Chiang Mai -

24:stä väitetystä alkoholinkäyttäjästä koostuva ryhmä jäi kiinni töistä baarin katolla Mueang Chiang Main kaupunginosassa tänään, 5. syyskuuta, väitettyään rikkoneen maakunnan tartuntatautikomiteaa kokoontumalla juomaan alkoholijuomia.

Raidissa havaittiin poliisin mukaan 24 epäiltyä juhlijaa ja baarin omistaja, jotka juovat alkoholia ja tanssivat oman musiikkibändinsä kanssa ilman kasvomaskia ja sosiaalisesti etäisyyttä huomioimatta maakuntien Covid-19-valvontatoimenpiteitä ja hätäasetusta.

He kaikki vietiin Chang Puakin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten. Asiakkaita syytettiin alun perin Chiang Main tartuntatautikomitean määräyksen rikkomisesta alkoholijuomien nauttimisen kieltämisestä, kun taas omistajaa syytettiin maakunnan määräyksen rikkomisesta, jonka mukaan asiakkaat voivat nauttia alkoholijuomia kaupassa.

Baarit ovat teknisesti suljettuina valtakunnallisesti maassa, vaikka täytäntöönpano voi vaihdella Thaimaan sijainnin mukaan. Ravintoloissa on myös kiellettyä myydä alkoholia aterioiden yhteydessä, sillä viranomaisten mukaan juominen saa ihmiset unohtamaan sosiaaliset etäisyyssäännöt.

Chiang Mai ei ole tummanpunainen maakunta, vaikka teknisesti hätäasetuksen mukaiset alkoholisäännöt ovat edelleen voimassa. Ratsia koskevat kommentit sosiaalisessa mediassa näyttävät kuitenkin viittaavan siihen, että säännön täytäntöönpano ei ole johdonmukaista.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.