Entinen Pattayan opiskelija juhlii Japanissa voitettuaan kaksi pronssia Tokion 2020 paralympialaisissa

Seuraava on vierasartikkeli/lehdistötiedote. Kuvat ovat myös Derek Franklinilta.

Tokion paralympialaiset 2020

Pattayalainen entinen opiskelija, Putharet Khongrak, 27, juhlii Japanissa voitettuaan kaksi pronssia Tokion 2020 paralympialaisissa.

Seitsemäntoista-vuotiaana Pattayan teknilliseen korkeakouluun elektroniikkaa saapuva Jay, kuten hänet tunnetaan, tutustui vammaisurheiluun, jota hän ei ollut koskaan ennen kokeillut, mukaan lukien pyörätuolikilpailut.  

Collegella on pitkät perinteet urheilun mestareiden tuottamisessa. Monet heistä ovat edustaneet Thaimaata Kaakkois-Aasian ja Aasian kisoissa, mutta vain harvat on valittu kilpailemaan paralympialaisiin.

T54-luokassa kilpaileville urheilijoille, joilla on normaali käsien ja käsivarsien toiminta, mutta jotka eivät voineet käyttää alaraajojaan, Jay ei ollut suosikki voittaa 1500 metrin tai 5000 metrin kilpailua, joten rajan ylittäminen kolmannella sijalla on valtava saavutus. 

Tutkimukset ovat osoittaneet, että pronssia voittavat urheilijat ovat yleensä onnellisempia kuin hopeaa saaneet, Jay on varmasti iloinen nuori mies. 

Kirjoittaja: Derek Franklin, Father Ray Foundation

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/