Kambodžalainen mies pelastettiin kelluttuaan kaksi päivää Thaimaanlahdella lähellä Rayongia

Rayong –

Thaimaan kuninkaallinen laivasto on pelastanut kambodžalaisen miehen, joka kellui Thaimaanlahdella kaksi päivää lähellä Rayongia.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston ensimmäisen alueen komento kertoo, että heidän tiiminsä "We Care, We Protect -ryhmä" pelasti kambodžalaisen miehen, joka oli aiemmin työskennellyt thaimaalaisen kalastusaluksen parissa aikaisin eilen aamulla (3. syyskuuta).rd).

Kambodžalainen mies, jota Thaimaan kuninkaallinen laivasto ei nimennyt, kertoi upseereille pudonneensa alas thaimaalaisesta kalastusaluksesta "Chock Pawin Chai". Hänet löydettiin merestä Rayong Bayn läheltä. Hän selvisi miehen mukaan kaksi päivää meressä roikkumalla löytämiensä roskien päällä.

Häneltä ei löytynyt henkilökortteja. Kielimuurien vuoksi oli vaikea kommunikoida kambodžalaisen miehen kanssa. Viranomaiset tutkivat tapausta ja ovat ottaneet yhteyttä hänen kalastusalan työnantajaansa selvittääkseen, mitä tapahtui.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto totesi myös lausunnossaan, että pienet kalastusalukset olivat vaarassa viime aikoina kovien myrskyjen ja monsuunikauden aikana, ja niiden tulisi ryhtyä säännöllisiin varotoimiin.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto päätti lausuntonsa seuraavasti: "Kuka tahansa voi ilmoittaa merionnettomuudesta Thaimaan kuninkaallisen laivaston ensimmäisen alueen komentolle numerossa 0-3843-8008 tai 09-2758-5977 24 tuntia vuorokaudessa."

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.