Lehdistötiedote: Phuket muuttaa COVID-19-hallintaa ja matkustusseulontaa syyskuussa 2021

Seuraava on Thaimaan matkailuviraston lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat täysin heidän omiaan.

Bangkok, 01. syyskuuta 2021 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa toimittaa päivityksen uudesta Phuketin maakunnan määräyksestä nro 5139/2564, jolla jatketaan nykyistä COVID-19-valvontaa ja matkustusseulontaa kahdella viikolla 1.–14.

Phuket toivottaa kansainväliset turistit tervetulleiksi Sandbox & 7+7 Extension -ohjelman puitteissa.

Täysin rokotetut kansainväliset turistit, jotka vierailevat Phuket Sandboxin ja 7+7 Extension -ohjelman puitteissa, voivat edelleen saapua Phuketiin ja lähteä sieltä voimassa olevien sääntöjen ja määräysten mukaisesti. Phuketissa laajennusalueille matkustavat tai päiväristeilyretkiä tai rantamatkoja lähtevät henkilöt yhdessä venekuljettajan, oppaan ja miehistön kanssa voivat palata Phuketiin edellyttäen, että he täyttävät rokotusvaatimukset ja käyvät läpi viikoittaisen COVID- 19 nopea antigeenitesti.

Kotimaan turistit pääsevät sisään 8 alkaen.

Lisäksi 8 alkaen kotimaan matkustajat voivat vierailla Phuketissa matkailun vuoksi. Heillä on kuitenkin oltava asiakirjatosite, mukaan lukien kopio hotellimajoituksen maksuvahvistuksesta. Jos oleskelu kestää yli 2021 päivää, jokaisen vierailijan on suoritettava COVID-7-testi päivänä 19 omalla kustannuksellaan.

Kuka voi saapua Phuketiin kotimaassa?

Seuraavan kahden viikon ajan Phuket rajoittaa edelleen pääsyä Tha Chatchain mantereen portin kautta, vesiteitse jokaisen venesataman ja laiturin kautta sekä kotimaan lentomatkoilla Phuketin kansainvälisen lentokentän kautta vain seuraaville henkilöille ja kuljettajille:

  1. Potilaita ja lääkintähenkilöstöä tai vapaaehtoisia kuljettavat lääketieteelliset hätäajoneuvot;
  2. Lääketieteellisiä tarvikkeita kuljettavat ajoneuvot;
  3. Kulutushyödykkeitä, maataloustuotteita, karjaa ja rehua kuljettavat ajoneuvot;
  4. Keittokaasupolttoainetta kuljettavat ajoneuvot;
  5. Pankki- ja rahoitusajoneuvot;
  6. Logistiset ajoneuvot postia ja sanomalehtiä varten;
  7. Rakennusmateriaaleja, moottoreita ja varaosia huoltoa varten kuljettavat ajoneuvot;
  8. Tuonti- ja vientituotteiden lähettäjät Phuketin syvänmeren satamassa, öljyvarikkosatamassa (PTT Phuket) ja muilla lastialueilla;
  9. Ajoneuvot, jotka kuljettavat materiaaleja, raaka-aineita, tietoliikennettä, energiaa, autoja, lentokoneita ja muita teollisuuden perushuoltokomponentteja;
  10. Phuketin asukkaat ja vakituiset työntekijät (on oltava todisteet asiakirjasta);
  11. Tarttuvien tautien torjunnasta virallisesti vastuussa oleva henkilöstö;
  12. Phuket Sandboxin alla matkustavat ihmiset ja heidän ajoneuvonsa kuljettaja (täytyy todistaa asiakirjat);
  13. Kaikki valtion virkamiehet, jotka joutuvat matkustamaan Phuketiin ja sieltä pois;
  14. Henkilöt, joilla on kansainvälinen lentolippu Phuketista vain varsinaisena matkustuspäivänä (todisteena on oltava asiakirja);
  15. Ihmiset, joiden on osallistuttava tuomioistuimiin;
  16. Kotimaan matkustajat Phuketiin matkailutarkoituksiin 8 alkaen, kuten edellä mainittiin.
  17. Muut tapaukset, joissa on painavia syitä saapua Phuketiin Phuketin tarkastuspisteiden virkamiesten harkinnan mukaan.

Vaatimukset henkilöille, joilla on kotimaan pääsy Phuketiin.

*Yllä mainitut henkilöt ja ajoneuvot pääsevät Phuketiin vain kotimaassa seuraavin edellytyksin:

– olet saanut 2 annosta Sinovac-, Sinopharm- tai Sputnik V COVID-19 -rokotetta vähintään 14 päivää ennen saapumista,

OR

– olet saanut Sinovac COVID-19 -rokotteen ensimmäisenä annoksena ja AstraZenecan toisena annoksena vähintään 14 päivää ennen saapumista,

OR

– olet saanut yhden annoksen AstraZeneca-, Pfizer-, Moderna- tai Johnson & Johnson -rokotetta vähintään 1 päivää ennen saapumista

OR

– olet toipunut COVID-19:stä alle 90 päivää,

JA

– Olet saanut negatiivisen testituloksen RT-PCR- tai Rapid Antigen -testillä enintään 72 tunnin kuluttua testipäivästä.

6–18-vuotiaiden lasten ja nuorten, joita ei voida rokottaa, on oltava negatiivinen testi RT-PCR- tai Rapid Antigen -testillä enintään 72 tuntia ennen saapumista.

Alle 18-vuotiailla opiskelijoilla, jotka eivät voi saada rokotusta, mutta jotka joutuvat matkustamaan Phuketista koulutuksen vuoksi, on oltava henkilöllisyystodistus todisteena. Heidän on otettava yhteyttä Phuketin maakunnan kansanterveysvirastoon COVID-19-testiä varten RT-PCR-menetelmällä. Todistusta testituloksesta voi käyttää enintään 1 kuukauden ajan testipäivästä.

Henkilöt, joilla on voimassa oleva tapaamistodistus 2nd rokoteannoksen Phuketissa on täytynyt saada negatiivinen testi RT-PCR- tai Rapid Antigen -testillä enintään 72 tuntia ennen saapumista.

Itsesuojatoimenpiteet ja etäisyyden pitäminen

Kaikkien Phuketiin matkustavien on rekisteröitävä saapumisensa etukäteen verkkosivuston kautta www.gophuget.com ja olla valmis näyttämään rekisteröintinsä taudinvalvontaviranomaiselle ennen Phuketiin saapumista.

Matkustaa maaliikenteellä Tha Chatchain tarkastuspisteen läpi EI VOI tehdä klo 23.00-04.00, paitsi hätätapauksissa.

Kuten tavallista, ihmisiä pyydetään jatkamaan voimassa olevien terveys- ja turvallisuustoimenpiteiden noudattamista; kuten kasvonaamion käyttäminen koko ajan asunnon ulkopuolella, käsien säännöllinen pesu saippualla ja vedellä/puhdistusalkoholilla ja tarpeettoman läheisen kosketuksen välttäminen muiden kanssa.

TAT haluaa muistuttaa kaikkia matkustajia jatkamaan DMHTTA varotoimet COVID-19: n leviämisen estämiseksi: D - etäisyys, - naamion käyttö, - Käsien pesu, T - lämpötilan tarkistus, T -COVID-19-testaus ja A – hälytyssovellus.

Säännöllisiä päivityksiä Thaimaan matkailuun liittyvästä COVID-19-tilanteesta saat TAT Newsroomista www.tatnews.org; Facebook (tatnews.org); ja Twitter (Tatnews_Org).

Thaimaan matkailuun liittyvää lisätietoa ja apua saa TAT Contact Centeristä 1672 tai Tourist Policesta 1155.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/