40-vuotias thaimaalainen pidätettiin Nakhon Sawanissa, koska hänen kerrotaan vangitseneen laittomasti apinoita myydäkseen

Nakhon Sawan –

40-vuotias thaimaalainen mies pidätettiin Phayuha Khirin alueella Nakhon Sawanin maakunnassa tänään, 1. syyskuuta, epäiltynä elävien apinoiden laittomasta vangitsemisesta myyntiä ja vientiä varten.

Phithak Thongsuk ja ystävä pakenivat alkuperäisestä pidätysyrityksestä eilen, 31. elokuuta 2021, sen jälkeen, kun he kaksi jäivät kiinni, kun heidän kerrotaan vangitaessa apinoita Samrongin temppelissä. Epäiltyjen nähtiin temppelissä silminnäkijöiden mukaan ampuvan eläimiä nukutuslääkkeillä.

Noin kuusi apinaa löydettiin Mr. Thongsukille rekisteröidyn lava-auton sinisestä verkkopussista, ja ne takavarikoitiin lisätutkimuksen jatkuessa ja johti lopulta tämänpäiväiseen pidätykseen.

Phithakin lausunnon mukaan hän pyytäisi temppelistä villiapinoita ja myisi ne Phichitin maakunnassa 1,000 1,500-1 3 bahtilla kappaleelta. Täydellinen koko oli noin XNUMX-XNUMX kiloa, eikä niitä saa merkitä viranomaisten toimesta tutkinnan ja pidätyksen välttämiseksi. Phithak väitti, ettei hän tiennyt tarkalleen, minne apinat viedään, tai niiden ihmisten tarkkoja nimiä, joille hän myi ne. Hän väitti myös, ettei tiedä sen ystävän nimeä tai yhteystietoja, jonka kerrottiin nähneen hänen kanssaan eilen Samrongin temppelissä.

Suojelualueen hallinnon viraston (alue 12) johtaja Thanit Nooyim kertoi toimittajille, että viranomaiset olivat seuranneet tiiviisti samanlaisia ​​tapauksia maassa sen jälkeen, kun siellä oli salakuljetusverkostoja, jotka vangisivat ja ostavat paikallisia apinoita myytäväksi ulkomaille.

Aluksi 40-vuotias pidätetty syytettiin suojeltujen villieläinten metsästyksestä, hallussapidosta ja kaupasta ilman lupaa luonnonsuojelu- ja suojelulain 2019 mukaan. Eläimet siirretään paikalliseen sairaalaan terveystarkastuksiin ennen kuin ne luovutetaan takaisin. luontoon.

Kuva: Nation TV

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.