Chonburin kuvernööri määrää työläisleirin ja rakennustyömaan väliaikaisen sulkemisen Si Rachassa Covid-19-ongelmien vuoksi

Chonburi -

Chonburin kuvernööri Phakkhrathon Thianchai määräsi työleirin ja rakennustyömaan väliaikaisen sulkemisen Si Rachassa Covid-19:n leviämisen hillitsemiseksi.

Chonburin PR-toimisto lähetti tilauksen eilen illalla (29. elokuuta). Määräyksissä päätellään: "Moni vahvistettu Covid-19-tapaus löydettiin työleireiltä ja rakennustyömailta Chonburin alueella.

"Viruksen leviämisen hillitsemiseksi Chonburin tartuntatautikomitea on määrännyt seuraavan tilapäisen sulkemisen alla olevat paikat."

"Italian Thai Development Co., Ltd.:n (Huaylek) ja Thai Oilin rakennustyömaan työleiri Thung Sukhlan osa-alueella, Si Rachan alueella 30. elokuuta - 26. syyskuuta."

"Kaikille tarpeellisille syille tulla sisään tai poistua on oltava Chonburin kansanterveysviranomaisen lupa. Omistajien ja käyttäjien on noudatettava tiukasti kansanterveysmääräyksiä."

"Thainkieliset tilaukset ovat alla."

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.