Thaimaan luonnonvara- ja ympäristöministeri vaati laatikkomeduusaratkaisua israelilaispojan kuolemaan johtaneen tapauksen jälkeen Surat Thanissa eilen

Kansallinen -

Thaimaan luonnonvara- ja ympäristöministeri kehotti asianomaisia ​​viranomaisia ​​suunnittelemaan pitkän aikavälin ratkaisua laatikkomeduusoiden esiintymiseen Thaimaanlahdella 9-vuotiaan israelilaisen pojan traagisen onnettomuuden jälkeen, jonka laatikkomeduusa pisti kuoliaaksi. Koh Pha-nganissa Surat Thanissa eilen 28. elokuuta.

Ministeri Varawut Silpa-archa esitti surunvalittelunsa Haad Rinissä Koh Phanganissa uineen nuoren pojan kuoleman johdosta, kun laatikkomeduusat pisti häntä lauantaina. Hänet kuljetettiin sairaalaan, mutta valitettavasti hänet todettiin kuolleeksi myöhemmin illalla.

Varawut on tilannut meri- ja rannikkoresurssien ministeriön sekä kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun ministeriön henkilökuntaa ja tutkijoita suorittamaan selvityksen laatikkomeduusoista ja niiden kasvavasta esiintymisestä Koh Phanganissa ja muilla alueilla, joilla myrkyllisiä meduusoja löytyy maa.

Etikka ensiapupylväitä asennetaan kaikille tärkeimmille turistialueille, koska etikka voi mahdollisesti hidastaa myrkyn leviämistä, ministeri lisäsi.

KUVA: Matichon

Meri- ja rannikkoresurssien osaston pääjohtaja Sophon Thongdee kehotti kaikkia matkailulaitoksia varoittamaan turisteja uimasta illalla ja pimeän jälkeen, varsinkin sateen jälkeen. Heidän tulee käyttää täyspitkää uimapukua eikä uida poijualueen ulkopuolella.

Pääjohtaja totesi: "Jos kenen tahansa oletetaan olevan laatikkomeduusan pistoja, kaada haava välittömästi etikalla - ei tavallista vettä tai hiero sitä hiekalla, koska se voi lisätä myrkyn leviämistä. Jos havaitaan tajuttomana, suorita välittömästi sydänpumppu ennen kuin viet heidät lähimpään sairaalaan."

"Jos löydät jonkun laatikkomeduusan myrkyttäneen, ilmoita välittömästi alueen viranomaisille tai soita vihjepuhelimeen 1669 saadaksesi välitöntä apua." Pääjohtaja päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.33 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.