Thaimaa lisätään Ison-Britannian kansainvälisen matkailun "punaiselle listalle" maanantaista alkaen

Kansallinen -

Thaimaa lisätään Ison-Britannian kansainvälisten matkaluetteloiden punaiselle listalle klo 4 alkaen. ensi maanantaina, 00. elokuuta, sen äskettäin kohonneen Covid-30-tartuntojen määrän sekä Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen genomeista (muunnelmatyypeistä) ja testauksesta huolestuneiden huolenaiheiden jälkeen.

Maa on nousemassa meripihkan listalta, koska korkeaa määrää ja uuden muunnelman puhkeamista Thaimaassa ei voida helposti tunnistaa ja ne voivat aiheuttaa suuremman riskin Thaimaassa. UK kansanterveys Britannian viranomaisten mukaan.

Valitettavasti tämä tarkoittaa tiukkoja (ja kalliita) uusia sääntöjä kaikille Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisille, jotka haluavat matkustaa Thaimaahan niin kauan kuin kuningaskunta pysyy punaisella listalla.

Lisäksi 30. alkaen Thaimaasta matkustavia matkustajia kohtaa tiukemmat rajoitukset. Heidän tulee olla vain Ison-Britannian tai Irlannin kansalaisia ​​tai heillä on oltava oleskeluoikeus maassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa punaisen listan sääntöjen mukaisesti.

Riippumatta siitä, onko hän rokotettu vai ei, matkustajien on suoritettava Covid-19-testi 3 päivää ennen matkaansa Englantiin, varattava karanteenihotellipaketti (heidän kustannuksellaan) kahdella Covid-2-testillä ja täytä matkustajien paikannuslomake.

Kun he saapuvat Englantiin, heidän tulee eristyä 10 päiväksi hoidetussa karanteenitilassa ja tehdä koronavirustesti 2. päivänä tai sitä ennen ja karanteenipäivänä 8 tai sen jälkeen.

Lisätietoja ja lisävaatimuksia matkoille on osoitteessa: https://www.gov.uk/guidance/red-amber-and-green-list-rules-for-entering-england#red-list

TPN-media huomauttaa, että vaikka monet odottivat muutosta, sen katsotaan aiheuttavan suuria ongelmia Phuket Sandbox -projektille, joka sallii ulkomaalaisten pääsyn Phuketiin (ja muille saarille seitsemän päivän jälkeen) ilman tiukkaa hotellikaranteenia. Tämä johtuu siitä, että punaiselle listalle laskeutuminen tarkoittaa vierailijoita Iso-Britannia joutuu asettamaan karanteeniin hallituksen määräämässä hotellissa yli 2,000 XNUMX punnan takia Tämän odotetaan aiheuttavan merkittävän lommo sen Yhdistyneen kuningaskunnan vierailijoille, jotka vierailevat Thaimaassa lähitulevaisuudessa.

Muita suosittuja "Punaisen listan" matkailukohteita ovat Seychellit, Turkki ja Malediivit.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.