Väitetyn humalaisen kuljettajan törmäsi useisiin ajoneuvoihin Chonburissa ulkonaliikkumiskiellon aikana, poliisin on kutsuttava lukkoseppä herättämään hänet

KUVA: Puchai Kerdma lui

Chonburi-

Pelastustyöntekijät herättivät päihtyneen kuljettajan, kun hänen kerrottiin joutuneen kolmen ajoneuvon onnettomuuteen nykyisen pakollisen ulkonaliikkumiskiellon aikana Meaung Chonburin alueella.

Covid-19:n vuoksi ulkonaliikkumiskielto on tällä hetkellä voimassa Chonburissa ja 28 muussa provinssissa/paikassa klo 9-00 Vain erityisluvan saaneet voivat mennä ulos.

Mueang Chonburin poliisille ilmoitettiin Soi Marryssa Baan Suanin osa-alueella tapahtuneesta onnettomuudesta viime yönä keskiyöllä (23. elokuuta).rd).

Pelastuslaitos ja poliisi saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kolme vaurioitunutta ajoneuvoa.

Yksi sedanin kuljettajista, Kittipat Chalerm, 27, löydettiin nukkumasta autossaan ovet lukittuina. Pelastustyöntekijät käyttivät yli XNUMX minuuttia yrittäessään herättää herra Kittipatin lausuntojensa mukaan, mutta epäonnistuivat auton oveen ja ikkunaan kohdistuneesta voimakkaasta koputtelusta huolimatta.

Mueang Chonburin poliisin mukaan paikalle kutsuttiin lukkoseppä avaamaan sedanin oven lukitus ennen kuin Kittipat vihdoin herätettiin.

Mr. Kittipat väitti myönsi olevansa päihtynyt ja kertoi Mueang Chonburin poliisille: "Olin lähdössä kotiin ystäväni talosta juomisen jälkeen ja olin humalassa. Se oli mitä muistin. Olin unohtanut ulkonaliikkumiskiellon."

Mueang Chonburin poliisi jatkaa tutkimuksiaan lisätoimia varten. Mr. Kittipat joutuu todennäköisesti syytteeseen rattijuopumuksesta. Muilla mukana olleilla ajoneuvoilla kerrottiin olevan lupa poistua.

KUVA: Puchai Kerdma lui

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.