Sähkömies kuoli sähköiskusta asentaessaan johtoja Panat Nikhomiin

KUVA: Sawang Het Rescue Team

Chonburi -

Sähköasentaja kuoli sähköiskuun asentaessaan johtoja asiakkaan taloon Panat Nikhomin alueella.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapahtumasta viime viikonloppuna talossa Panat Nikhomin Nongpruen kaupunginosassa.

Ensiapuhenkilöt saapuivat taloon löytääkseen 47-vuotiaan Montri Somboonin ruumiin, joka oli edelleen kiinnitettynä sähköpylvääseen kodin läheltä. Kesti noin tunnin, ennen kuin pelastustyöntekijät siirsivät hänen ruumiinsa pylvästä.

KUVA: Sawang Het Rescue Team

Hänen vatsasta löytyi palovamma. Hän ei käyttänyt turvavarusteita, kuten kypärää, kenkiä tai käsineitä.

Todistaja, herra Phonchai Witayapraparat, 45, kertoi toimittajille: "Olin kotonani rentoutumassa, kun kuulin miehen huutavan apua."

– Ryntäsin ulos ja näin miehen järkyttyneen. Poistin muuntajasta johdon katkaisen sähkövirran ennen avun kutsumista." Phonchai totesi.

Naruesirn Dokmaiklee, 52, joka on Montrin työnantaja, kertoi toimittajille: "Olen jo varoittanut häntä oikeista turvavarusteista monta kertaa aiemmin. Lisäksi hän yritti usein tehdä ylimääräistä työtä hänen toiminta-alueensa ulkopuolella, minkä uskomme tapahtuneen tässä tapauksessa. Hän yritti kytkeä johtoja, joihin häntä ei ollut koulutettu, mikä johti valitettavaan onnettomuuteen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.