Reader Talkback -tulokset: Kannattaisitko "Covid Passia" pääsyä varten baareihin, ravintoloihin, yöelämään jne. Thaimaassa

KUVA: Workpoint News

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Kannattaisitko pakollista rokotepassia matkustamiseen Thaimaan baareihin, yökerhoihin, ravintoloihin, kuntosaleihin, hierontaliikkeisiin, kahviloihin jne.? Miksi tai miksi ei?

https://thepattayanews.com/2021/08/16/reader-talkback-would-you-support-a-covid-pass-for-entry-to-bars-restaurants-nightlife-etc-in-thailand/

Jotain kontekstia kysymyksen ympärille:

 

Muilla mailla, kuten Ranskalla ja Italialla, on oma versio passeista, jotka aiheuttavat valtavia protesteja, keskusteluja ja kiistoja ympäri maailmaa.

Muutamia ajatuksia siitä, miten Thaimaa velvoittaa tämän:

- Luuletko, että he voisivat panna sen täytäntöön? Thaimaalla on maine "no worries" -kulttuurista ja luuletko tämän perusteella, että baarit, klubit, ravintolat jne. tarkastaisivat jokaisen asiakkaan ja noudattaisivat tätä sääntöä, varsinkin jos asiakkaalla on "rahat kädessä?"

-Tarvitaanko sitä edes, kun Delta-variantista saadaan lisää tietoa ja se leviää rokotetuilta ja rokotetuille?

- Pitäisikö olla poikkeuksia? Tämänpäiväisessä konferenssissa CCSA:n tiedottaja mainitsi erityisesti, että he harkitsevat ilmastoituja sisätiloja, mikä tarkoittaa, että toisin kuin Ranskassa, olisi epätodennäköistä, että joku pääsisi esimerkiksi ulkona olevaan olutbaariin tai -ravintolaan. Olisiko tämä ok sinulle?

- Pitäisikö tehdä poikkeus niille, joilla on jo Covid-19 ja jotka ovat toipuneet?

- Luuletko, että väärennettyjen asiakirjojen, passien ja rekisteröintien mahdollisuus?

Tässä on mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimmista vastauksista korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Meillä oli valtava määrä erilaisia ​​näkemyksiä päinvastaisilla mielipiteillä, kuten tämän kysymyksen osalta oli odotettavissa.

Haluatko silti soittaa? Näin:

Kerro meille alla olevissa kommenteissa (vieritä alas), sosiaalisessa mediassa tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Muista, että kaikki alla olevat kommentit ovat lukijan kommentteja, eivätkä välttämättä vastaa The Pattaya News Company Limitedin kommentteja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-==-

Willi H– Mielestäni tällainen passi olisi – toisaalta – hyvä asia, mutta toisaalta – kuten kirjoitit artikkelissasi – useimmat baari- tai ravintolanomistajat eivät pakottaisi sitä voimaan, koska heidän on vihdoin aika tienata rahaa. Joten loppujen lopuksi se olisi arvotonta, mikä tarkoittaa: unohda se.

-=-=-=–=-=-

Julbol-Jos tarvitsisin rokotepassin päästäkseni Thaimaan baareihin tai ravintoloihin, lähtisin maasta.!

=-=-==-=-==

Nicholas B- Ei ollenkaan. Minkä vuoksi. Elä sen kanssa. Kuten monet elävät flunssan kanssa talvella.

-=-=—=-=-==

Darren H-Mihin tarkoitukseen? Deltalla, joka on 99 % Thaimaan leviämisestä CCSA:n mukaan, rokotetuilla ihmisillä on täsmälleen sama viruskuormitus kuin rokottamattomilla ja ne voivat myös levitä ja tarttua. Kyllä, he ovat paremmin suojassa sairaalaan joutumiselta. Rokottamattomien ihmisten pääsyn estäminen ei kuitenkaan suojaa heitä paremmin, mikä oli ennenkin suuri huolenaihe. Se on syrjintää, piste.

-=-=-==-=-=-=-=-

Terrell R-Joo. Ei vain sitä pitäisi vaatia, vaan myös säännöllisiä tehosteita ja täydellinen henkilöllisyystodistus ja jäljitys siitä, missä ihmiset menivät. Myös jokainen, joka menee baareihin, bordelleihin tai muihin laittomiin paikkoihin ja osallistuu prostituutioon, tulee tuomita. Prostituutio on lain vastaista Thaimaassa, ja tämä on loistava tapa saada se kertakaikkiaan pois ja pidättää kaikki, jotka osallistuvat tähän ilkeäseen, luonnottomaan, kauhistuttavaan harrastukseen. Käytä sitä ihmisten hallitsemiseen, heidän kulkunsa seuraamiseen ja kaikkien lakia rikkovien tai viattomien thaimaalaisten naisten hyväksikäyttöön osallistuvien pidättämiseen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Jon R-Meillä on immuunijärjestelmä, joka selviää tästä erittäin helposti, mutta hallitukset ympäri maailmaa eivät halua kuunnella sitä tosiasiaa, että tähän kuolee vain vähän, vain 6 % kuolee koronavirukseen ja 94 % vakavaan sairauteen. taustalla olevat sairaudet vakava liikalihavuus, diabetes ja monet muut sairaudet. Mitä tulee rokotteeseen, joka on vielä kokeiluvaiheessa, otan mahdollisuuteni, jos en ole jo saanut sitä.

-=-=-=-=-==-=-=-=-=

Peter M-Olen täysin eri mieltä, en siksi, että olisin anti-vaxxer, olen täysin vaxxed AZ, mutta koska tämä on kokeellinen rokote, joka on tehty alle 12 kuukaudessa, edelliset rokotteet kestivät vuosikymmeniä.
Se on jo osoittanut, ettei se toimi maailman rokotetuimmissa maissa, jotka ovat palanneet sulkuihin.
Joten mitä seuraavaksi, en osallistu tämän kokeilun seuraavaan osaan.
Se pakottaa ihmiset osallistumaan maailmanlaajuiseen kokeiluun ja se vie meiltä perusvapauden valinnan ja siirtyy kohti totalitarismia.

-=-=-=-=-=-=-=-

Nick I-LOL. Jos todella luulet baarit, jotka jo rikkovat useita verolakeja, työlupia johtajilleen, prostituutiota, tiloissa olevat huoneet, tupakoinnin salliminen, suoratoisto, alkoholin edistäminen, työlainsäädäntö, alkoholilakien noudattamatta jättäminen, lailliset aukioloajat, erilaiset lisenssit säännöt, ja monet muut säännöt aikovat panna täytäntöön rokotepassit kirjaimellisesti Minulla on kesäkoti pohjoisnavalla myydäkseni sinulle rannalla.

-=-=–=-=-=-=-=-=-=

Ric U-Kyllä, olisin tyytyväinen tähän, koska se voisi tarkoittaa avautumista nopeammin täällä Pattayassa

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Joseph M-Ei. Hyväksytkö rokotteet tai et, tämä on riistäytynyt hallinnasta. Milloin tämä loppuu? Kuinka pitkälle hallitus menee, jos luovutamme jatkuvasti vapautemme?

-=-=-=-==-=====-=-

Michael H-Jos se tarkoittaa, että saan San Migin Thaimaan baarissa, olen valmis lähtemään, joten aloita baarivälilehti

-=-=-=-=-=-=

Kaveri E-Jos se merkitsisi palautumista normaaliin tapaan, niin tekisin sen.

-=-=-=-=-=-=-

Khun S-Niin kauan kuin sitä pannaan täytäntöön yhtä tiukasti kuin tupakointikielto baareissa ja prostituutiota koskeva laki.

-=-=-=-=-==-=-

David ATletku puolesta on poissa koko yön ja elää unelmaansa samalla kun salaliittoteoreetikot istuvat yksin huoneessaan nauttien vapaudestaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=

Anthony L-Ei, vien rahani muualle

-=-=-=-=-==-==-

Martin P-Ei, ei ole mahdollisuutta, en mieluummin menisi enää koskaan baariin tai Thaimaahan!

-=–=-=-=-=-=-

Saimme satoja vastauksia tähän, voit nähdä lisää sosiaalisen median kanavissamme ja alkuperäisessä artikkelissamme, koska meidän on rajoitettava tämän artikkelin vastauksia. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille! Meillä on uusi Reader Talkback tämän viikon alussa!

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/