Kaksi loukkaantui vakavasti kahden ajoneuvo-onnettomuuden jälkeen Phan Thongin risteyksessä

KUVA: Chamnan / Si Racha

Chonburi -

Kaksi ihmistä on loukkaantunut vakavasti, kun sedan syöksyi moottoripyörään risteyksessä Phan Thongin alueella.

Phan Thongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta aiemmin tällä viikolla Marb Pongin risteyksessä Marb Pongissa.

Pelastuslaitos saapui paikalle ja havaitsi, että sedan törmäsi seinään ja vaurioitunut moottoripyörä tieltä.

Moottoripyörän kuljettaja Jaroen Ritkratoak, 33, ja sedanin kuljettaja Somkuan Supan, 49, saivat molemmat vakavia vammoja. Jaroen oli kuitenkin tietoinen ja pystyi vastaamaan kysymyksiin ennen sairaalaan menoa.

Somkuan siirrettiin sedanistaan ​​pitkien ponnistelujen jälkeen, kun pelastustyöntekijät käyttivät elämän leukaansa saadakseen hänet onnistuneesti ulos hylystä.

Jaroen kertoi toimittajille: "Olin kulkemassa risteyksen läpi vihreän valon aikana, kun Somkuanin ajoneuvo törmäsi minuun ja palasi valoa."

Phan Thongin poliisi jatkaa tutkintaa ja tarkastaa CCTV-materiaalia löytääkseen onnettomuuden tarkan syyn jatkotoimia varten. He eivät ole vielä kertoneet, ovatko Jaroenin lausunnot täsmälleen sitä, mitä tapahtui.

KUVA: Chamnan / Si Racha

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.