“eSIM Thailand†tarjoaa kontaktittomia verkkovierailutietoja pandemian jälkeisille matkustajille Thaimaahan

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän ajatuksensa ja lausuntonsa ovat täysin heidän omiaan.

eSIM Thailand tarjoaa innovatiivisia tapoja hyödyntää Thaimaan vierailijoille erikoistuneita verkkovierailupalveluita. Koska fyysistä SIM-korttia ei tarvitse ostaa tai asentaa, eSIM Thailandin digitaalinen SIM (eSIM) -verkkovierailupaketti auttaa vierailijoita käyttämään paikallisia tietoja kohtuulliseen hintaan.

BANGKOK, 20. elokuuta 2021 – eSIM Thaimaa tarjoaa innovatiivisen tavan käyttää verkkovierailupalveluita pandemian jälkeisille matkailijoille, jotka on suunnattu erityisesti Thaimaan vierailijoille.

 

Sen jälkeen kun ‘Phuket Sandbox’-ohjelma, joka on laajentunut Thaimaan eteläisemmille alueille 16. elokuuta alkaen, on otettu käyttöön, kansainväliset matkailijat odottavat nyt Thaimaassa vierailua enemmän kuin koskaan ennen.

Kuten päivittäiset muutokset, joita monet joutuivat käsittelemään kuluneen vuoden aikana, myös nämä muutokset vaikuttivat merkittävästi matkustamiseen. Nykyiset matkustajat joutuvat nyt kohtaamaan pandemian jälkeisen matkustustavan – joka sisältää ensisijaisesti fyysisen kontaktin minimoimisen virusten leviämisen välttämiseksi. Kaiken tämän keskellä yksi suurimmista muutoksista, joita matkustamiseen tulisi tuoda, tulisi olla verkkovierailupalvelut. 

 Thaimaahan erikoistuneena eSIM-palveluntarjoajana eSIM Thaimaa tarjoaa digitaalisen SIM-kortin (eSIM) verkkovierailupalveluun, joka toimii täysin kontaktittomasti. Toisin kuin fyysisten SIM-korttien ostaminen ja vaihtaminen, eSIM-sopimukset voidaan tehdä kokonaan verkossa. Kun asiakas ostaa eSIM-kortin, datapaketin QR-koodi lähetetään sähköpostitse. Vain skannaamalla QR-koodin asiakkaat voivat muodostaa yhteyden Internetiin suoraan Thaimaassa. Erilaisia ​​prepaid-datapaketteja tarjotaan eSIM Thailandin kautta edullisin hinnoin, jotka alkavat vain 9.99 dollarista. 

 eSIM Thailand tarjoaa myös yksinoikeudella "Kaupunki eSIM-sopimukset". vierailijoille, jotka päättävät viipyä pidempään tietyssä kaupungissa, kuten Pattayassa. Koska kunkin kaupungin johtavat paikallisverkot voivat vaihdella kaupungeittain, eSIM Thailand valitsee ja tarjoaa sopivimmat suunnitelmat, jotka yhdistävät sinut kaupungin parhaaseen verkkoon. Yhtenä Thaimaan suosituimmista lomakohteista Pattayalla oleskeluaan pidentää matkailijat voivat edelleen saada vakaat datayhteydet eSIM Pattaya.

 Lisätietoja ja Thaimaan eSIM-tietojen ostaminen on tällä sivustolla: https://esimthailand.com/. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan asia ennen eSIM-paketin ostamista onko heidän laitteensa yhteensopiva eSIMin kanssa käyttö.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/