Thai Vietjet laajentaa tukea matkustajille matkustuskiellon aikana

Bangkok, 13. elokuuta 2021 – Eskaloituvan COVID-19-tilanteen ja Thaimaan siviili-ilmailuviranomaisen (CAAT) ilmoituksen matkustamisen keskeyttämisestä COVID-19:n leviämisen estämiseksi, Thai Vietjet on vahvistanut kotimaan liikennöinnin väliaikaisen keskeyttämisen 20. elokuuta 2021 saakka. Lentoyhtiö seuraa tilannetta tarkasti ja neuvoo mahdollisista lisäpäivityksistä.

Tukeakseen lentoyhtiön lippuja omistavia matkustajia koko sen kotimaan lentoverkostossa välisillä matkustuspäivillä 21. heinäkuuta - 31. elokuuta 2021, varausajasta riippumatta lentoyhtiöllä on laajennettu palvelun palautuskäytäntö, jonka mukaan matkustajat voivat valita yhden seuraavista vaihtoehdoista:

  1. Ilmainen lentopäivämäärän muutos yhden kerran. Uuden matkapäivän on oltava viimeistään Joulukuu 31, 202(Pysäytyspäivät: 13. ja 23. - 25. lokakuuta; 18. - 21. marraskuuta; 4. - 6. joulukuuta, 10. - 12. ja 25. - 31. joulukuuta 2021) ja lentojen saatavuuden mukaan. Uudelleenreititys ei ole käytettävissä. Or
  2. Lipun arvon säilyttäminen Credit Shellinä, jonka voimassaoloa jatkettiin asti Joulukuu 31, 2021

Matkustajat voivat ottaa yhteyttä lentoyhtiöön saadakseen yllä mainittua tukea (vähintään 72 tuntia ennen lähtöaikaa) seuraavien kanavien kautta:

  1. Matkustajat, jotka ovat varanneet liput lentoyhtiön verkkosivujen kautta www.vietjetair.com/, voi vaihtaa itse lentoja kätevästi lentoyhtiön verkkosivuston Hallitse varausta -ominaisuuden kautta
  2. Sähköisellä lomakkeella klo https://1th.me/zRE1K
  3. Linjan mukaan: @Thaivietjet ja sosiaalisen median live-chat
  4. Sähkopostilla: vz.support@vietjetair.com

Tällä hetkellä lentoyhtiö jatkaa edelleen rahtilentotoimintaansa ja kansainvälisiä puolikaupallisia lentoja tuttuun tapaan. Thai Vietjet on sitoutunut tarjoamaan korkeimman turvallisuustason ja pyrkinyt jatkuvasti tarjoamaan kaikki mahdolliset yhteyskanavat ja käytännöt matkustajiensa tukemiseksi parhaalla mahdollisella tavalla nykyisen COVID-19-epidemian aikana.

###

Tietoja Vietjetistä:

Uuden aikakauden lentoyhtiö Vietjet ei ole vain mullistanut ilmailuteollisuutta Vietnamissa, vaan se on myös ollut edelläkävijä lentoyhtiö koko alueella ja ympäri maailmaa. Keskittyen kustannusten hallintakykyyn, tehokkaaseen toimintaan ja suorituskykyyn, Vietjet tarjoaa lentomahdollisuuksia kustannussäästöillä ja joustavilla hinnoilla sekä monipuolisia palveluita asiakkaiden vaatimuksiin.

Vietjet on International Air Transport Associationin (IATA) täysivaltainen jäsen, jolla on IATA Operational Safety Audit (IOSA) -sertifikaatti. Vietnamin suurimpana yksityisenä lentoyhtiönä lentoyhtiölle myönnettiin korkein turvallisuusluokitus 7 tähdellä vuosina 2018, 2019 ja 2020 maailman ainoalta turvallisuus- ja tuoteluokitussivustolta airlineratings.com, ja se on yksi maailman 50 parhaan lentoyhtiön joukossa terveen rahoituksen osalta. ja Airfinance Journalin toiminta vuosina 2018 ja 2019. Lentoyhtiö on myös nimennyt parhaaksi halpalentoyhtiöksi tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, Airline Ratings ja monet muut.

Thai Vietjet tekee yhteistyötä Vietjetin kanssa laajentaakseen lentoverkostoaan ja tarjotakseen matkustajille enemmän mahdollisuuksia tutustua Thaimaahan ja moniin muihin maihin. Tällä hetkellä lentoyhtiö liikennöi 14 kotimaan reittiä Bangkokista Chiang Maihin, Chiang Raihin, Phuketiin, Krabiin, Hat Yaihin, Khon-kaeniin, Nakhon Si Thammaratiin, Ubon Ratchathaniin, Surat Thaniin, Udon Thaniin sekä suoran lennon Chiang Raista Phuketiin, Hat Yai ja Udon Thani, suora lento Chiang Maista Nakhon Si Thammaratiin, 8 reittiä, jotka yhdistävät Thaimaan ja Vietnamin, kuten Bangkokista Da Lat/Da Nangiin, ja enemmän kansainvälisiä reittejä Thaimaasta Manner-Kiinaan.

Lisätietoja osoitteessa www.vietjetair.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/