Etkö voi ruokailla? Voit silti tukea paikallisia suosikkiravintoloitasi loppuelokuun ajan HungryNow'lla JA säästää rahaa!

Pattaya/Bangsaen/Chonburi-

Elokuu jatkuu, ja sen myötä Chonburi pysyy tällä hetkellä ”tummanpunaisena vyöhykkeenä”, jota kutsutaan myös maksimivalvontavyöhykkeeksi, koko maakunnan osalta Thaimaan hallituksen nykyisten Covid-19-tapahtumiin liittyvien määräysten ja toimenpiteiden mukaisesti.

Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että tilanteen hallitsemiseksi on käynnissä monia tiukkoja toimenpiteitä, ja useimmat ihmiset haluavat "Pysy kotona" ja "Pysy turvassa" tällä hetkellä, kunnes Covid-19-epidemia paranee sekä alueellisesti että kansallisesti.

Valitettavasti monille suosikkiravintoloistamme tämä tarkoittaa, että ne on rajoitettu vain take away ja toimitus. Itse asiassa, jos ravintola sijaitsee ostoskeskuksessa tai tavaratalossa, he voivat tällä hetkellä tarjota vain toimitusvaihtoehtoja. Ystävämme klo HungryNow ymmärrä, kuinka vaikeaa tämä on ravintoloissa, jotka päättävät pysyä auki, ja auttavat sinua säästämään kovalla työllä ansaittua rahaa samalla kun tuet suosikkiravintolaasi.

HungryNow ymmärtää myös, kuinka vaikeaa tämä on asiakkaille, jotka haluavat tukea suosikkiravintoloitaan tai usein mieluummin syövät, mutta haluavat kertoa sinulle, että annat silti tukeasi suosikkipaikallesi käyttämällä HungryNow yhteistyössä heidän kanssaan.

HungryNow, Chonburin ja Pattayan toimitusjohtaja, tarjoaa jo nyt loistavia vaihtoehtoja kuten ilmainen toimitus 20 kilometrin säteellä, tuhansia osallistuvia ravintoloita, joihin lisätään joka viikko lisää, ja tappavat päivittäiset tarjoukset ja promootiot, joihin KAIKKI käyttäjät voivat osallistua, eivät vain rajoitetut käyttäjät tai "VIP"-jäsenet. 

HungryNow haluaa tukea ravintolakumppaneitaan ja auttaa sinua tukemaan suosikkiravintoloitasi säästämällä rahaa. Tässä sinulle koko elokuun erikoistarjous:

Voimassa 31. asti

KOODI: SUPPORT20

Saat 20 ฿ alennuksen, kun ostat vähintään 100 ฿ KAIKISTA RAVINTOLOISTA

  1. Koodia voi käyttää vain 5 kertaa käyttäjää kohden
  2. Koodia voi käyttää klo 11 alkaen
  3. Koodia ei voi käyttää jo alennetuissa tuotteissa
  4. Koodia voidaan käyttää vain, kun tilaus on yhtä suuri tai suurempi kuin vaadittu vähimmäistilaus. 

Se on kovaa aikaa kaikille, mutta yksinkertaisesti tekemällä tilauksen tuet suosikkipaikkojasi, kunnes voit jälleen käydä niissä henkilökohtaisesti.

 

Muista myös, HungryNow alkoi viime vuoden ensimmäisen Covid-19-epidemian aikana, ja sillä on runsaasti kokemusta turvallisen, kontaktittoman toimituksen toimittamisesta sinulle ja perheellesi.

 

Voit selata heidän ruokalistaansa, etsiä suosikkiravintoloitasi ja tehdä tilauksen tänään napsauttamalla oikeaa TÄÄLTÄ.

 

Tietoja HungryNow'sta

HungryNow on nopea ja luotettava ruoan toimituspalvelu Pattayassa, Bang Saenissa ja Amata Nakornissa, joka yhdistää ihmiset kaupungin parhaisiin ravintoloihin. He tekevät tämän vahvistamalla paikallisia yrityksiä ja luovat puolestaan ​​uusia tapoja ansaita, työskennellä ja elää.

He aloittivat helpottamalla ovelta ovelle -toimitusta, mutta he näkevät tämän vasta alkuna ihmisten yhdistämiselle mahdollisuuksiin – helpommiin iltoihin, onnellisempiin päiviin, isompiin säästötileihin, laajempiin verkkoihin ja vahvempiin yhteisöihin.

HungryNow sen pääkonttori sijaitsee Bangkokissa, Thaimaassa, ja sillä on ensimmäinen haaratoimisto Pattayassa ja toinen Bang Saenissa. Lisätietoja on osoitteessa https://hungrynow.co.th

Yhteystiedot

varten HungryNow:

marketing@hungrynow.co.th

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/