"NIA" houkuttelee SpaceTech-kykyjä tervehtimään avaruustalouden kasvua

Bangkok 11 elokuu 2021 A â€“ Thaimaan kansallinen innovaatiotoimisto (julkinen järjestö) or NIA esittelee 10 SpaceTech-startuppia avaruustalouden startup-kehitysohjelmasta – ‘Space Economy: Lifting Off 2021’” Demopäivässä. Ohjelman tavoitteena on kasvattaa kykyjä avaruusteknologian asiantuntijoiksi. Tämä sisältää mahdollisuuden hyödyntää avaruusteknologioita kansallisen kehityksen tukemiseen ja maailman avaruusteollisuuden vahvistamiseen, jonka arvo on tällä hetkellä 50 miljardia dollaria, ja sen arvon odotetaan nousevan 1 biljoonaan dollariin seuraavan 20 vuoden aikana. Kymmenen valittua startupia saavat vahvan tuen, jotta ne voivat kehittää omia satelliittejaan tai rakentaa SpaceTechiin liittyviä yrityksiä vähentääkseen ulkomaista tuontia.

Tri Pun-Arj Chairatana, NIA:n toiminnanjohtaja sanoi, että NIA:lla on käytäntö tukea SpaceTech-aloitusyrityksiä tämän kautta Avaruustalous: Lifting Off 2021 ohjelma Thaimaan valmistelemiseksi avaruustalouteen, jonka arvo on tällä hetkellä yli 50 miljardia dollaria, ja seuraavan 20 vuoden aikana arvo kasvaa yli 1 biljoona dollaria tai noin. à¸¿33 biljoonaa bahtia (lähde: Geo-informatiikan ja avaruusteknologian kehitysvirasto (julkinen organisaatio) tai GISTDA). Tämä ohjelma vahvistaa Thaimaan avaruusteollisuutta ja kehittää henkilöresursseja avaruuden tutkimisessa, ymmärtämisessä, hallinnassa ja hyödyntämisessä. Lisäksi NIA näkee, että avaruustaloudesta tulee merkittävä moottori, joka ajaa taloutta ja lisää vastaavasti Thaimaan BKT:tä. Siksi NIA on tehnyt yhteistyötä sekä julkisen että yksityisen sektorin kanssa avaruuteen liittyvien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi, tarjoamiseksi ja käyttämiseksi mm.

·          Tutkimus ja kehitys

·          Avaruusinfrastruktuurin, kuten maa-asemien, valmistus ja käyttö

Ajoneuvojen ja satelliittien laukaisu

Avaruuskäyttöön sopivat sovellukset (navigointilaitteet, satelliittipuhelimet, sääpalvelut jne.)

·          Tällaisen toiminnan tuottama tieteellinen tieto

Tri Pun-arj jatkoi, the Avaruustalous: Lifting Off 2021 Ohjelma on valinnut 10 startup-tiimiä, jotka kaikki ovat mielenkiintoisia ja joilla on potentiaalia rakentaa tulevaisuuden avaruustalouden arvonluonnin, joka sisältää â€œSpace Composites,â€: Kehittyneet materiaalit avaruustutkimuslaitteisiin, “iEMTEKâ€: Antennit pienille satelliittiviestintäjärjestelmille, “NBSPACE†: Pienet satelliitit avaruustutkimukseen, "Irissar": Avaruuteen liittyvät tutkat, laitteet ja järjestelmät, "Halogeeni" Atmosphere Explorer -ilmapallo, "Plus IT-ratkaisu": Avaruusanalyysijärjestelmä satelliittikuvista maantieteellisten muutosten ja muiden käyttötarkoitusten tarkkailemiseksi, "Kryptonia".: Innovatiivinen kryptoniittiprojekti, joka on satelliitin kehitys, "Spacedox": Ilmanlaadun analysointijärjestelmä, jossa käytetään korkealentoisia Lora-ilmapalloja ja satelliittia, "Emone": Ratanopeuden säätötekniikka avaruusjätteen määrän vähentämiseksi ja "Tripleriliima": Liimat avaruuslaitteisiin tai työkaluihin.

Tri Krithpaka Boonfueng, NIA:n apulaisjohtaja (innovaatiojärjestelmä), lisäsi, the Avaruustalous: Nosto 2021 Ohjelma on yksi Thai Space Consortiumin kanssa toteutettavista kumppanuustoimista, joilla edistetään avaruustaloutta houkuttelemalla SpaceTech-yrittäjiä osallistumaan ja menestymään avaruusteollisuudessa. Tämä ohjelma on ollut käynnissä helmikuusta lähtien 2021. NIA on metsästänyt lahjakkaita startuppeja, jotka ovat kiinnostuneita avaruusliiketoiminnasta Thaimaassa liittymään yhteistyöhön hautomo- ja kehitysohjelmaan luodakseen konkreettista avaruustaloutta Thaimaahan. Tämän seurauksena NIA näkee mielenkiintoisia thaimaalaisten luomia teknologioita. Näillä lahjakkuuksilla startupilla on selkeät mahdollisuudet kasvaa avaruusteollisuudessa. Heidän tuotteitaan ja palvelujaan voitaisiin hyödyntää ja laajentaa paikallisesti ja kansainvälisesti.

Tämän päivän innovatiivisen teknologian ja liiketoimintamallin esittelyn voittaja Avaruustalouden paras startup: Lifting Off 2021 (Tuomarit arvioivat) menee kohtaan “NBSPACE†: Pienet satelliitit avaruustutkimukseen. Ensimmäinen kakkonen menee "Irissar": Avaruuteen liittyvät tutkat, laitteet ja järjestelmät. Kolmas kakkonen menee "Plus IT-ratkaisu": Avaruusanalyysijärjestelmä satelliittikuvista maantieteellisten muutosten ja muiden käyttötarkoitusten tarkkailemiseksi. Ja Suosittu startup avaruustaloudessa: Lifting Off 2021 (Äänten perusteella arvioituna) is “Halogeeni : Atmosphere explorer balloon. Tämän jälkeen startupit jatkavat yhteistyötä kumppaneidemme kanssa laajentaakseen liiketoimintaansa avaruustalouden alalla.

Edellinen oli lehdistötiedote, heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/