Lehdistötiedote: Phuket Sandboxin ensimmäisen kuukauden aikana yli 14,000 829 saapuvaa, XNUMX miljoonaa bahtia

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Bangkok, 05 elokuu 2021 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa ilmoittaa, että Phuket Sandbox -ohjelman ensimmäisen kuukauden aikana sen käynnistämisestä 1 yli 2021 14,000 ulkomaalaista turistia vieraili Phuketissa ja heidän tuottaman tulonsa. paikallistaloudelle 829 miljoonaa bahtia.

Ajanjaksolla 1.-31 kansainväliset saapumiset olivat yhteensä 2021 14,055, ja suurin lähdemarkkina on USA 1,802 1,558 saapuvalla. Tämän jälkeen seurasivat Iso-Britannia 1,455 847 saapuvan, Israel 839 XNUMX saapuvan, Saksa XNUMX saapuvan ja Ranska XNUMX saapuvan.

TAT odottaa 100,000 2021 ulkomaalaisen matkailijan vierailevan Phuketissa vuoden 8.9 kolmannella neljänneksellä (heinä-syyskuussa) ja tuovan noin XNUMX miljardia bahtia tuloja paikalliseen talouteen.

Heinäkuussa saapuneet saapuivat 190,843 109,694 huoneyötä SHA Plus -sertifioiduissa hotelleissa. Elokuussa on vielä 9,182 309,719 huoneyötä ennakkovarauksissa ja syyskuussa vielä XNUMX XNUMX huoneyötä, yhteensä XNUMX XNUMX huoneyötä heinä-syyskuussa.

Heinäkuun todellinen yöpymismäärä ylitti selvästi heinäkuun alun kirjojen 106,883 XNUMX yön ennakkovaraukset. Myös elo- ja syyskuu ovat nyt huomattavasti tätä aikaa edellä ennakkovarauksissa, joten heinä-syyskuun ennakkovarausten kokonaismäärä on lähes kolminkertainen aiempaan verrattuna.

Turistien on yöpyttävä SHA Plus -sertifioiduissa hotelleissa Phuketissa turvallisuuden lisäämiseksi. SHA Plus -sertifikaatti osoittaa, että hotelli täyttää turvatoimenpiteet COVID-19:n hallitsemiseksi ja että 70 % sen työntekijöistä on täysin rokotettu.

Heinäkuun 829 miljoonan bahtin liikevaihto sisälsi 282 miljoonaa bahtia majoitukseen, 194 miljoonaa bahtia tuotteiden ja palveluiden ostoon, 175 miljoonaa bahtia ruokaan ja juomiin sekä 124 miljoonaa bahtia terveys- ja sairaanhoitopalveluihin. 14,055 58,982 saapuvan turistin joukossa heidän lomansa Phuketiin keskimääräinen hinta oli XNUMX XNUMX bahtia.

Yksi Phuket Sandbox -ohjelman tärkeimmistä eduista on ollut 210 miljoonan bahtin palkkojen luominen paikallisille majoitus-, ravintola- ja muiden alojen työntekijöille.

Koko ajan paikallisten provinssien ja Thaimaan hallituksen sitoutuminen Phuketin turvalliseen avaamiseen on jatkunut. Tarvittavien terveys- ja turvallisuustoimenpiteiden ja asianmukaisten protokollien lisäksi tähän sisältyy myös saaren väestön rokotusohjelma. 30 mennessä 2021 % ihmisistä oli saanut ensimmäisen rokoteannoksensa, kun taas 89 % oli saanut molemmat annokset.

Nämä ovat Krabi (Ko Phi Phi, Ko Ngai ja Railay Beach) ja Phang Nga (Khao Lak ja Ko Yao), joissa täysin rokotetut ulkomaalaiset turistit voivat vierailla valituilla alueilla kussakin kohteessa 7+7 mallilla. Tämä malli lyhentää pakollista oleskelua Phuketissa Phuket Sandbox -ohjelman puitteissa 14 päivästä 7 päivään, minkä jälkeen 7 yötä voidaan viettää Krabissa ja Phang Ngassa.

7+7-mallin ideana on tarjota ulkomaalaisille turisteille enemmän vaihtoehtoja vierailla useissa kohteissa Thaimaan matkansa aikana. Krabi ja Phang Nga ovat ihanteellisia tähän, koska ne ovat lähellä Phuketia ja sinne on helppo päästä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/