Phuket Sandboxiin osallistuva ulkomaalainen naisturisti löydettiin kuolleena Ton Ao Yonin vesiputoukselta. Poliisi uskoo, että asiaan liittyy rikosta.

Phuket-

  Phuketin poliisi Wichitin poliisiasemalta vahvisti tänä iltana 5. elokuuta 2021, että ulkomaalainen naisturisti, jonka uskottiin olevan 50-vuotias Sveitsin kansalainen ja joka vahvistettiin Phuket Sandbox -turistiksi, löydettiin kuolleena Ton Ao Yonin vesiputouksesta Wichitissä. Phuket, aiemmin tänään.

Naisen, jonka nimeä ei pidetty TPN:n mediapolitiikan mukaisesti, odotettaessa perheen ja suurlähetystön ilmoitusta, kerrottiin olleen 57-vuotias ja turisti, joka oli osallistunut Phuketin hiekkalaatikkoon. Hän oli saapunut hiekkalaatikkoon heinäkuun 13. päivänä ja oli suorittanut alkuperäisen neljäntoista päivän "sisäänkirjautumisvaatimuksensa" ja oli siitä lähtien ollut yksin poliisin raporttien mukaan.

Hänet oli viimeksi nähty tiistaina 3. elokuuta noin klo 2 poistumassa nykyisestä hotellistaan ​​ja kävelemässä kohti rantaa nimettömän todistajan mukaan. Koska hän ei enää noudattanut Phuket-turistien saapuville tiukille neljäntoista päivän määräaikaa, hälytystä ei herätetty heti, kun hän ei palannut samana päivänä. Poliisi arvioi myös naisen olleen kuolleena 00-2 päivää.

Natthapong Seedam, 31, paikallinen asukas, joka oli patikoinut alueella, löysi ruumiinsa noin klo 1 tänään, 30. elokuuta 5, ja soitti välittömästi poliisille palattuaan asutulle alueelle. Hänet löydettiin makaamassa matalassa vedessä kivien välissä lähellä vesiputousta mustalla lakanalla. Hän oli kuulemma puolipukuinen.

Wichitin poliisin alustavien poliisiraporttien mukaan rikosta näyttäisi tapahtuneen, mukaan lukien mahdollinen seksuaalinen väkivalta, ja poliisi jatkaa tutkintaa Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikön kanssa, jonka on kerrottu lentävän Phuketiin huomenna 6. elokuuta. tämän tapahtuman tärkeydestä.

Ton Ao Yonin vesiputous on paikallisten asukkaiden mukaan syrjäinen, eikä se yleensä ole suosittu useimpien turistien keskuudessa. Se on piilossa näkyviltä ja yksi saaren syrjäisimmistä kohteista. Se on noin 3.6 kilometriä Kao Khadin näköalapaikasta itään, ja koska sen saavuttaminen vaatii kunnollisen vaelluksen ja vaivaa, siellä vierailee harvoin eikä sillä ole välittömiä paikallisia asukkaita. Syrjäisyydestä johtuen alueella on myös ajoittain vaikeuksia jopa matkapuhelinsignaalien kanssa.

Vahvistamattomien tietojen mukaan nainen on saattanut työskennellä myös vieraan maan diplomaattisen menettelyn osastolla. Hänen tavaransa, mukaan lukien laukku, jossa oli useita henkilöllisyystodistuksia, löydettiin metsästä vesiputouksen läheltä.

Naisen oli määrä mennä myös Krabille, tutkintaa lähellä olevien lähteiden mukaan. TPN-medialla on lisätietoa tästä kehittyvästä suuresta tarinasta, kun se tulee Bangkokin poliisin saapuessa auttamaan tutkimuksessa huomisaamuna.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.67 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/