Lehdistötiedote: Thaimaan ratsastusliitto vetäytyy olympialaisista

Thaimaan ratsastusliitto vetäytyy olympialaisista

2. elokuuta 2021: Thaimaan ratsastajaliitto päätti vetää joukkueensa pois TOKYO 2020 -olympialaisista sen jälkeen, kun kaksi sen ratsastajaa kaatui Sea Forest Cross Country Coursen maastohiihtokilpailussa sunnuntaina.

Thaimaalaisen joukkueen epäonnen päivä alkoi, kun Boleybawn Princen Arinadtha Chavatanont kaatui yrittäessään hypätä estettä. Sitten Korntawat Samran putosi hevoseltaan Bonero K, ennen kuin Carnival March, Weerapat Pitakanondan ratsastamana, kieltäytyi hyppäämästä hypyn yli.

Tämän seurauksena joukkueen manageri Nara Gatesingh päätti vetää joukkueensa kilpailusta ja hyppytapahtumasta maanantaina. Nara kuitenkin sanoi, että sekä urheilijoilla että hevosilla on lieviä vammoja, mutta he ovat muuten turvallisia ja terveitä.

"Hevosten hyödyksi ja heidän ruumiinsa pitämiseksi hyvässä kunnossa pitkällä aikavälillä neuvottelimme eläinlääkärihenkilöstön kanssa ja pääsimme sopimukseen, että meidän tulee vetäytyä hyppytapahtumasta", Nara sanoi lausunnossaan olympiakomitealle. Thaimaasta.

Samaan aikaan ammunnassa 17-vuotias Issaranuudom Phurihiranphat, TOKYO 2020 -olympialaisten nuorin thaimaalainen urheilija, sijoittui maanantaina 20. sijalle 25 metrin pikatulipistoolin miesten karsintaottelussa Asakan ampumaradalla. Ammuttuaan 286 pistettä ensimmäisessä vaiheessa sunnuntaina, teini-ikäinen ampui 284 pistettä toisessa vaiheessa 570 yhdistetyllä pistemäärällä, 12 pistettä alle kelpuutuksen raja-arvon.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/