Lehdistötiedote: Thaimaan kaikkien aikojen ensimmäinen olympiasprintti meloija tähtää välieriin

2: Olympiamelontaja Orasa Thiangkathok katselee välieräpaikkaa naisten kanootin 2021 metrin kaksinkilpailussa, joka pelataan keskiviikkona Sea Forest Waterwaylla Tokion lahdella.

23-vuotias Nakhon Ratchasimalainen, ensimmäinen thaimaalainen, joka kilpailee olympiasprintin kanoottikilpailussa, on päättänyt herättää kohua TOKYO 2020 -olympialaisissa.

“Olen viimeisissä valmisteluissa vietettyämme viikon Japanissa. Olen jo tottunut olosuhteisiin täällä. Valmentajani [David Varga Unkarista] on keventänyt harjoitusohjelmaa, koska hän ei halua minun saavan vammoja, sanoi Orasa, vuoden 2018 Aasian kanoottisprintin U23- ja nuorten mestaruuskilpailujen sekä Aasian kanoottijuoksun Cupin kultamitalisti. Uzbekistan.

Orasa on myös työskennellyt kuntonsa parissa ja säätänyt melontatekniikkaansa, kun hän viimeistelee valmistautumisensa. Hän ei kuitenkaan ole ajoittanut itseään harjoitusten aikana, sillä tämä hänen mukaansa vain lisäisi painetta harteillaan.

Olympiadebyyttinsä thaimaalainen on arvostettu alkuerässä nro 3 kilpailijoiden kanssa Kuubasta, Isosta-Britanniasta, Kanadasta, Australiasta ja Nigeriasta. Hänellä on vähän tietoa kilpailijoistaan, mutta hän saa tietää enemmän, kun hän testaa kykyään heitä vastaan ​​4. elokuuta.

“Tavoitteeni on päästä semifinaaliin, mikä tarkoittaa, että minun täytyy sijoittua kärkeen tai toiseksi alkuerissä. Tavoitteeni saavuttaminen on paljon vaikeampaa, jos ylitän maaliviivan toisen sijan takana. Jos näin tapahtuu, minun on kilpailtava Repechagessa, hän sanoi.

Orasan on määrä aloittaa olympiakilpailunsa 8.19. elokuuta klo 4. Kahden parhaan sijoittuminen takaa hänelle paikan semifinaaliin, joka pelataan saman päivän iltapäivällä Repechage-tapahtuman ohella.

TOKYO 2020 olympialaisten median tiedotuskeskus

Lähetetty TPN-median täydellä luvalla

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/