Uusi Covid-19-rokoterekisteröintisivusto Thaimaan ulkomaalaisille avataan sunnuntaina 1. elokuuta, sanoo ulkoministeriö

Thaimaa-

  Ulkoministeriön tiedottajan Tanee Sangratin mukaan upouusi Covid-19-rokoterekisteröintisivusto Thaimaan ulkomaalaisille avataan lehdistön aikaan huomenna aamulla, sunnuntaina 1. elokuuta klo 11.

Sivuston tiedot ovat niukkoja, vaikka se on ulkoministeriön, tautivalvontaosaston, kansanterveysministeriön ja konsuliosastojen yhteinen hanke.
Thaimaasta Intervacin olemassa olevat tiedot, joita oli käytetty tiettyjen riskiryhmien ulkomaalaisille, siirretään tänä iltana julkistetun tiedon mukaan.
Lisäksi rekisteröinti on ulkoministeriön mukaan kaikkien maassa asuvien yli 18-vuotiaiden ja kaikilla maakunnissa ja alueilla asuvien expattien käytettävissä.*
*Tästä huolimatta ei ole "takuuta", että uusi verkkosivusto antaa välittömästi "kiveen hakatun" rokotuspäivämäärän tai että kaikki vaihtoehdot ovat käytettävissä julkaisua varten. Sivustoa koskevissa viesteissä kerrottiin, että se avataan huomenna, mutta saattaa käydä niin, että kaikki ulkomaalaiset eivät ehkä vielä pysty rekisteröitymään, ja tämä voi olla asteittainen prosessi. TPN-media neuvoo lukijoita ymmärtämään, että heidän mittarilukemansa voi vaihdella ja että uusi verkkosivusto, vaikka se onkin askel eteenpäin, ei todennäköisesti takaa kiveen asetettua välitöntä rokotteen rekisteröintiä ja rokotusta.
Löydät nettisivut täältä:

https://expatvac.consular.go.th

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/