Soi Dog Foundation avaa mobiiliklinikan Surat Thanissa

Soi Dog Foundation on avannut uuden mobiiliklinikan eteläiseen Surat Thanin maakuntaan. Klinikka on yhdeksäs laatuaan Thaimaassa, ja se on perustettu auttamaan provinssin katukoira- ja -kissapopulaatioiden hallinnassa sekä hillitsemään tartuntatautien leviämistä steriloinnilla ja rokotuksilla.

Sterilointi ja rokottaminen on – ja on aina ollut – Soi Dogin työn eturintamassa, ja se on todistetusti eettisin ja tehokkain tapa hallita katukiira- ja kissapopulaatioita. Vuodesta 2003 lähtien säätiö on steriloinut ja rokottanut yli 580,000 XNUMX koiraa ja kissaa eri puolilla Thaimaata – enemmän kuin mikään muu organisaatio maailmassa.

Liikkuva klinikka käynnistettiin Soi Dogin viiden kuukauden hankkeen päätökseen saattamisen jälkeen Koh Samuin saarella Surat Thanissa, jossa yli 3,000 500 koiraa ja XNUMX kissaa steriloitiin ja rokotettiin. Säätiö päätti muuttaa Manner-Surat Thaniin samalla tehtävällä saatuaan lukuisia avunpyyntöjä.

"Surat Thani on Thaimaan eteläisistä provinsseista suurin (jangwat), ja saamme yhä enemmän raportteja sairaista ja loukkaantuneista eläimistä sekä pyyntöjä sterilointiklinikoista", selitti Soi Dogin yhteisöpäällikkö Sakdapol Thongjan. "Mutta sterilisaatio ei yksin ratkaise ongelmaa, joten haluamme myös lisätä tietoisuutta lemmikkien omistajan vastuusta täällä. Olemme iloisia voidessamme tehdä tässä yhteistyötä Department of Livestock Developmentin (DLD) kanssa. 

Uusi mobiilitiimi toivotti lämpimästi tervetulleeksi sekä DLD:n Surat Thanin provinssin toimiston johtajan että pormestari, joka vieraili klinikalla sen ensimmäisenä toimintapäivänä osoittaakseen tukensa. 

"Olen kiitollinen karjankasvatuksen osastolle yhteistyöstä Soi Dog Foundationin kanssa", sanoi Surat Thani DLD:n johtaja Daecha Jitpirom. "Surat Thani on iso kaupunki, jossa on paljon kulkukoiria, ja meillä on sama tavoite saada aikaan pitkän aikavälin muutos kulkueläinongelmassa ja eliminoida raivotauti inhimillisellä tavalla." 

Soi Dogilla on tällä hetkellä kolme mobiiliklinikkaa Etelä-Thaimaassa: Nakhon Si Thammaratissa, Phang Ngassa ja Surat Thanissa. Jokainen liikkuva tiimi koostuu laillisista eläinlääkäreistä, sairaanhoitajista ja eläinpelastusviranomaisista, jotka yhdessä pyytävät, steriloivat, rokottavat ja sitten palauttavat keskimäärin 40-50 katueläintä päivässä. Lemmikkieläinten omistajia ja katueläinten ruokkijia pyydetään tuomaan myös koiransa ja kissansa klinikalle; Heitä pyydetään kuitenkin varaamaan etukäteen sähköpostitse clinic@soidog.org

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/