Thaimaa käynnistää olympiakampanjan voittaen taekwondoa, sulkapalloa, nyrkkeilyä ja pöytätennistä

Seuraava on olympialaisten lehdistökeskuksen lehdistötiedote

Tärkeä huomautus, Panipak "Tennis" Wongpattanakit, Thaimaan oma taekwondo-tähti, on voittanut kultamitalin Tokion olympialaisissa Thaimaalle tänä iltana tämän ensimmäisen julkaisun jälkeen, saamme siitä erillisen artikkelin myöhemmin!

24. heinäkuuta 2021: Sulkapallon maailma nro 13 Busanan Ongbamrungphan ja sekanelinpeli nro 2 Dechapol Puavaranukroh/Sapsiree Taerattanachai aloittivat kampanjansa olympialaisissa TOKYO 2020 tyylillä mukavilla voitoilla lauantaina Musashino Forest Sports Plazassa Tokiossa.

Pelidebyyttinsä Orleans Masters World Tour Super 100 -voittaja Busanan joutui voittamaan hermonsa ennen kuin voitti perulaisen Daniela Maciasin 21 minuutissa naisten kaksinpelin D-ryhmässä 4-21 9-31.

Sekanelinpelin B-ryhmässä Dechapol Puavaranukroh ja Sapsiree Taerattanachai voittivat kanadalaisen Joshua Hurlburt-Yun ja Josephine Wun 21-13 21-6 vain 30 minuutissa.

Rawinda Prajongjain ja Jongkolphan Kititharakulin naisten nelinpelijoukkue oli kuitenkin vähemmän onnekas ja hävisi vuoden 2017 maailmanmestareille Chen Qing Chenille ja Jia Yi Fanille Kiinalle 6-21 10-21 vain 34 minuutissa B-ryhmässä.

25-vuotias Bangkokista kotoisin oleva Busanan myönsi, että hänen täytyi tukahduttaa vatsassaan olevat perhoset poistaakseen ensimmäisen esteensä.

– Tämä oli elämäni ensimmäinen olympia-ottelu. En voinut olla tuntemattani niin innoissani”, sanoi kaksinpelin kultamitalisti 2015 SEA Gamesissa. "Mutta käytin tätä ottelua sukkulan nopeuden ja ilmanvaihdon testaamiseen kentällä. Minulla ei ollut ongelmia käsitellä molempia puolia", lisäsi Busanan, joka taistelee Viron Kristin Kuubaa viimeisessä round robin -ottelussa tiistaina.

"En ota häntä itsestäänselvyytenä. Hän vei Pornpavee Chochuwongin (maailman numero 10) kolmeen otteluun Swiss Openissa. Sitä ei voi sivuuttaa", sanoi entinen Thailand Mastersin voittaja, joka tavoittelee ryhmän kärkeä ansaitakseen paikan 16:n joukkoon.

Entinen maailmanlistan ykkönen Ratchanok Intanon aloittaa kampanjansa sunnuntaina N-ryhmän round robin -ottelussa Unkarin Laura Sarosia vastaan. Dechapol ja Sapsiree esittävät Marcus Ellisin ja Lauren Smithin Iso-Britanniasta, myös sunnuntaina.

Kokugikan Arenalla oli mahtavia uutisia thai-nyrkkeilyn ystäville, kun vuoden 2019 Aasian nuorisomestari Baison Manikon ja paikallinen toivo Chatchai-Decha Butdee risteilivät toiselle kierrokselle.

Baison, joka kaksi vuotta sitten vaihtoi Muay Thaista nyrkkeilyyn, luotti nopeisiin liikkeisiinsä ja voimakkaisiin lyönteihinsä järkyttääkseen Venäjän olympiakomitean vuoden 2014 MM-hopeavoittaja Saadat Dalgatovan 4-1.

”Sain loistavan alun, mikä todella auttoi. Minulla oli hengitysongelmia kolmannella kierroksella, mutta jäin siihen, sanoi Baison, joka kutsui vanhemmilleen tukea ja siunausta ottelua edeltävänä iltana.

Thaimaalaista odottaa iso este toisella kierroksella tiistaina, kun hän kohtaa vuosien 2016 ja 2018 MM-hopeavoittajan kiinalaisen Gu Hongin.

Miesten höyhensarjassa Chatchai-Decha Butdeella ei ollut ongelmia hävittää Iso-Britannian Peter McGrail 5-0. Vuoden 2015 Aasian mestaruuskilpailujen kultamitalisti kohtaa seuraavaksi argentiinalaisen Mirco Jehiel Cuellon 16-välierissä.

Sea Forest Waterwaylla Tokion lahdella Siwakorn Wongpin ja Nawamin Deenoi sijoittuivat kuuden parhaan joukkoon miesten kevyen paripariarien alkuerässä ajan 1 minuutin jälkeen. He jäivät 7 sekuntia lähdön voittajista Saksan Jonathan Rommelmannista ja Jason Osbornesta, jotka ylittivät maaliviivan ajalla 07.05:45.34. Samaan aikaan kun saksalainen pari etenee välieriin, thaimaalainen yrittää tehdä korjauksia sunnuntain Repechagessa.

Pöytätenniksessä Orawan Paranang voitti Puerto Ricon Diaz Melanien 4-0 (13-11 11-6 11-8 11-7) naisten kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Tokyo Metropolitan Gymnasiumissa.

 

*****************************

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/