Ratchanok sukkula Tokioon viimeistä kertaa olympiakultaa varten

Seuraava on lehdistötiedote ystäviltämme olympialaisten mediakeskuksessa

23. heinäkuuta 2021: Ratchanok Inthanonilla on melkein kaikki elämässään: talo, auto, miljoonia tilillään ja joukko arvostettuja titteleitä, mukaan lukien MM-kultaa. Mutta on yksi asia, joka vielä välttelee häntä – olympiamitali.

Entinen maailma nro heittää noppaa uudelleen Tokiossa, joka on hänen kolmas esiintymisensä olympialaisissa. Hänen kaksi viimeistä kampanjaansa osuivat puskuriin a 21-17 18-21 14-21 tappio Kiinan Wang Xinille Lontoossa 2012 puolivälierät ja a 19-21 16-21 tappion japanilaista Akane Yamaguchia vastaan ​​viimeisessä 16 viisi vuotta sitten Riossa.

Määrätietoinen maailma nro 6 on luvannut napata palkintokorokkeelle tällä kertaa, kun sulkapallo nousee yhdeksi kolmesta lajista – taekwondon ja golfin kanssa –, jotka tuovat kunniaa Thaimaalle Tokiossa.

"Haluan voittaa mitalin, hän sanoi 2013 maailmanmestari. ”Minulla on elämässäni kaikkea paitsi olympiamitali. Kultamitali on vielä parempi."

Ratchanok on arvottu N-ryhmään Malesian Soniia Cheah Su Yan ja Unkarin Laura Sarosin kanssa.

Nyt ikääntynyt 26 ja vain kahdella mestaruusvoitolla (India Open ja Indonesian Masters) menneisyydestä 24 Kuukausien ajan thaimaalainen tähti on edelleen vakuuttunut siitä, että olympiamitali on edelleen hänen ulottuvillaan.

"Se ei ole mahdoton tehtävä. Se riippuu siitä, kuinka hyvin sinä ja vastustaja pelaatte kyseisenä päivänä. Olen oppinut kahdesta edellisestä pelistä, että painoin itseäni liikaa. Jos voin pysyä henkisesti vakaana koko ajan, minulla on mahdollisuus", sanoi Ratchanok, joka on kilpaillut vain neljässä turnauksessa tänä vuonna COVID-19 taudin puhkeaminen. Hänen parhaita tuloksiaan tällä kaudella ovat kaksi välieräpaikkaa Thailand Openissa tammikuussa ja All Englandin mestaruuskilpailuissa maaliskuussa.

Thaimaalainen on ollut poissa toiminnasta koko Englannin jälkeen, kun sulkapallon maailmanliitto (BWF) keskeytti turnaukset estääkseen Covid-taudin leviämisen.19. Lomauttaminen antoi hänelle kuitenkin aikaa korjata heikkoutensa ja keskittyä täysin olympialaisiin.

"Tauolla työskentelin kuntoni parissa varmistaakseni, että olen fyysisesti kunnossa kolmeen kovaan peliin. Otan myös harjoitukset yhtä vakavasti kuin oikeat ottelut. Olen päättänyt käydä kovaa taistelua olympialaisissa, hän lisäsi.

Huolimatta puolustavan mestaruuden espanjalaisen Carolina Marinin puuttumisesta, joka joutui vetäytymään polvivamman vuoksi, thaimaalainen ennakoi edelleen erittäin kilpailukykyistä naisten kaksinpeliä ja sanoo, että ovi on auki kaikille.

"Mukana on paljon kovia pelaajia. Muut taistelevat hyvin, koska on olympialaiset. En kirjoita kenenkään mahdollisuuksia pois”, Ratchanok sanoi, joka ei ole varma, onko tämä hänen jäähyväispelinsä.

"tulen olemaan 29 in 2024. Siihen mennessä saattaa tulla uusia ja parempia tyttöjä. Mutta jos olen edelleen vahva ja tarpeeksi hyvä edustamaan Thaimaata, en epäröi", sanoi Ratchanok, joka aloittaa kampanjansa Tokiossa heinäkuussa. 25.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/