Lukijapostipussi: Rantojen, uima-altaiden ja puistojen sulkeminen uudelleen "Covid-19:n vuoksi" on epätieteellistä, haitallista henkiselle ja fyysiselle terveydelle ja huono päätös

Seuraava on kirje, joka lähetettiin meille osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Otamme mielellämme vastaan ​​lukijoiden palautteita ja kirjeitä ja harkitsemme niitä julkaistavaksi. Heidän mielipiteensä ja lausunnonsa ovat täysin heidän omiaan ja ne saattavat kuvastaa TPN-median mielipiteitä ja lausuntoja.

Täällä sitä taas ollaan.

Kahdeksantoista tai yhdeksäntoista kuukautta tästä Covid-19-pandemiasta, ja suljemme EDELLEEN rantoja, puistoja ja uima-altaita huolimatta siitä, että kaikkialla maailmassa on todisteita siitä, että nämä ovat turvallisimpia mahdollisia paikkoja.

Thaimaa näyttää kuitenkin jättävän huomiotta nämä todisteet ja tosiasiat niin monet muut maat lopettivat keskittymisen julkisten tilojen sulkemiseen ja alueisiin, jotka ovat suuremmassa vaarassa.

Joo, okei, ymmärrän sen. Ihmiset "voivat" kokoontua näille paikoille ja seurustella, juoda jne. Ensinnäkin he kokoontuvat joka tapauksessa kokemukseni mukaan, ja se on turvallisempaa tehdä täällä, varsinkin rannalla, jossa on tuulta, raitista ilmaa, paljon tilaa jne. verrattuna suljetussa huoneessa ja ympäristössä. Kaksi, sitä varten meillä on lainvalvontaviranomaiset. Muissa maissa, jotka avasivat uudelleen puistonsa ja julkiset tilansa, kuten Isossa-Britanniassa, lainvalvontaviranomaiset yksinkertaisesti lopettivat suuret kokoontumiset ja ryhmät ja annoimme ihmisten harjoitella, uida ja hyötyä julkisten tilojen henkiselle ja fyysiselle terveydelle.

En voisi kuvitella olevani Bangkokissa juuri nyt, jossa on myös suljettu puistoja ja jossa ei ole viheralueita ollenkaan. Asun Itä-Pattayassa ja lähelläni on metsäisiä luonnonalueita, joten voin silti nauttia kävelystä ulkona. Bangkokissa kuntoilevat ihmiset joutuvat nyt kävelemään ruuhkaisilla jalkakäytävillä, joilla on ilmansaasteita, ajoneuvojen savua ja paljon muita ihmisiä ruuhkaisemmassa paikassa.

Älä edes aloita minua hölynpölystä viime vuonna, kun työnsimme ihmiset pois Pattayan rannan jalkakäytävältä ja pakotimme heidät kävelemään kadun toiselle puolelle paljon pienempää jalkakäytävää. Tämä on vastoin kaikkia tieteellisiä asioita.

Minulla on kaksi lasta thaimaalaisen vaimoni kanssa, eivätkä he voi nyt käydä puistoissa, rannoilla, uima-altailla, huvipuistoissa, ravintoloissa, pelihalleissa, mikroautoilla, eläintarhassa, sataman ostoskeskuksen lastenalueella, koulussa, leikkikentällä, Ramayanassa, elokuvissa …olemme täysin tuhonneet lastemme elämän tämän takia.

Olen täysin samaa mieltä, että Covid-19 on vaarallinen sairaus ja sitä on hoidettava vakavasti. Uskon kuitenkin myös, että meidän on tasapainotettava hysteriaa, katsottava tiedettä ja tarkasteltava valtavia vaikutuksia henkiseen ja fyysiseen terveyteen sulkemalla tämän kannalta välttämättömät paikat. Kyllä, delta on erittäin tarttuvampi, mutta ulkotilat ovat silti turvallisimpia.

Puistojen, uima-altaiden ja rantojen sulkeminen ei estä Covid-19:n leviämistä. Ne eivät koskaan näy aikajanalla joka tapauksessa, melkein maailmanlaajuisesti, sen perusteella, mitä olen nähnyt. Hyödynnä lainvalvontaviranomaistamme pysäyttääksesi kokoontumiset ja ryhmät ja saada heidät tekemään työtä. Mitä tulee uima-altaisiin, yksinkertaiset säännöt, kuten vain uinti tai uima-altaan johdon irrottaminen kansituoleista ja oleskelu-/istumis-/seurustelualueista, auttavat ratkaisemaan tämän ongelman helposti. Näkemäni mukaan useimmat asunnot ovat joka tapauksessa puolityhjiä tai enemmän, eikä se ole uhkaa sosiaaliselle etäisyydelle.

Ja jos rantojen ja uima-altaiden sulkemisen ongelma johtuu siitä, että tietyt rantaklubit ja allasklubit rikkovat sääntöjä - kyllä, me kaikki tiedämme niistä, vaikka niitä ei kutsuttaisikaan sen takia, kuka ne omistaa tai ei. sulje sitten nämä paikat Jumalan rakkaudesta äläkä rankaise kaikkia.

Thanks,

Steven A ja perhe

Nongprue

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (11 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/