Lehdistötiedote: Casa Pascalin rikkain toimitus/take away -tarjous Pattayalla

 

Seuraava on Pattayan ystäviemme ja sponsoridemme Casa Pascalin tiimin viesti, joka lähetettiin alun perin heidän postituslistalleen eilen. Koska Pattayalla ei ole tällä hetkellä ruokailusääntöjä Covid-19:n vuoksi, Casa Pascalilla on erityinen ilmoitus. Esitetty englanniksi ja saksaksi:

Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota sinulle Pattayan suurimman valikoiman ruokia ja ruokia, «DelAway» verkossa. Tuoretta päivittäin omasta keittiöstämme:

Olipa kyseessä elävä kanadalainen hummeri, salami ja lihamurska, tuoreet aprikoosit, vastaleivottu leipä tai al denteksi kypsennetty pasta runsaalla kastikkeella, hienostuneisiin kantarelliruokiin ja paahdettujen lammastelineisiin.

Meillä on (melkein) kaikki sinulle.
Ja jos ei, pyrin kaikin keinoin hankkimaan tai valmistelemaan sen sinulle!

Klikkaa tästä nähdäksesi heidän toimitus-/takeaway-palvelun!

Kulinaariset terveiset,
Pysy turvassa ja terveenä,
Isäntäsi Kim- & Pascal Schnyder

Wir freuen uns sehr, Ihnen Pattayas grösstes Speisenangebot «DelAway» verkossa anbieten zu können. Täglich frisch aus unserer eigenen Küche:

Sei es lebender Kanadischer Hummer, Salami und Fleischkäse, Frische Aprikosen, Frisch gebackene Brote oder al dente gekochte Pasta ja rassiger Sauce, bis hin zu raffinierten Eierschwämmchengerichte und gebratenen Gänse.

Wir haben (nopea) alles für Sie.
Und wenn nicht, strenge ich mich persönlich an, es Ihnen zu beschaffen oder zuzubereiten!

Toimitus/takeaway-palvelu on täällä!

Mit kulinarischen Grüssen,
und gute Gesundheit wünschend,
Ihre Gastgeber Kim- & Pascal Schnyder

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/