Thaimaa jatkaa hätäasetuksen voimassaoloa XNUMX. kerran ainakin syyskuun loppuun

Seuraava on lehdistötiedote Thaimaan matkailuviranomainen.

Bangkok, 24. heinäkuuta 2021 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa toimittaa viimeisimmän päivityksen, jonka mukaan Thaimaan hallitus suostui jatkamaan hätäasetuksen voimassaoloa valtakunnallisesti kahdella kuukaudella 30 asti.

Thaimaan pääministeri, kenraali Prayut Chan-o-cha, joka julkaistiin Royal Thai Government Gazettessa 23. heinäkuuta 2021, allekirjoitti ilmoituksen hätätilan 31. peräkkäisestä jatkamisesta kahdella kuukaudella sen päättymisen jälkeen tämän kuun lopussa ( 2021. heinäkuuta XNUMX).

Kahden kuukauden jatkoaika on voimassa 1.–30.

Ilmoituksessa viitattiin siihen, että huolimatta ennennäkemättömistä ponnisteluista julkisissa terveydenhuoltopalveluissa, joukkorokotusohjelmissa ja rajoituksissa COVID-19-pandemian hillitsemiseksi, Delta COVID-19 -muunnosinfektioiden äskettäinen leviäminen useisiin klustereihin Bangkokissa ja ympäröivissä maakunnissa sekä muissa maakunnissa perustelee tarvetta jatkaa hätätilaa. Tämä antaa viranomaisille mahdollisuuden tehostaa ponnisteluja tautien seurannassa ja tutkinnassa sekä hillitä paikallisia tartuntoja kaikkien maassa asuvien terveyden ja turvallisuuden vuoksi.

TAT tarjoaa jatkuvasti päivityksiä matkailuun liittyvästä COVID-19-tilanteesta Thaimaassa TAT Newsroomissa (www.tatnews.org); Facebook (tatnews.org); ja Twitter (Tatnews_Org).

Thaimaan matkailuun liittyvää lisätietoa ja apua saa TAT Contact Centeristä 1672 tai Tourist Policesta 1155.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.33 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/