Surat Thani ilmoittaa kiireellisistä COVID-19-torjuntatoimenpiteistä Ko Samuille ja Ko Pha-nganille

Seuraava on ilmoitus/tiedote Thaimaan matkailuviranomainen.

Bangkok, 24. heinäkuuta 2021 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa tarjota päivityksen uusimmasta COVID-19-rajoituksista ja seulontavaatimuksista, joita tarvitaan kotimaan matkoille Ko Samuille ja Ko Pha-nganille, Surat Thaniin, sekä thaimaalaisille että ulkomaalaisille. tästä päivästä 24 alkaen, toistaiseksi.

Vijvut Tjinto, Surat Thanin maakunnan kuvernööri, allekirjoitti eilen (23. heinäkuuta 2021) maakunnan määräyksen nro 4798/2564, jossa mainittiin tarve estää, valvoa ja hillitä paikallista COVID-19-tartuntaa Ko Samuilla ja Ko Pha-nganilla. , Surat Thani, sekä minimoimaan äskettäin lanseeratun Samui Plus -mallin matkustajiin kohdistuvat vaikutukset.

Pääsytoimenpiteet Ko Samuille ja Ko Pha-nganille matkustaville

  1. Kaikkien matkustajien on skannattu määritetty QR-koodi lento- tai lauttalipun ostamisen yhteydessä, täytettävä kaikki tiedot totuudenmukaisesti ja kyettävä toimittamaan todisteet Seatran Ferry Don Sak -laiturin tai Rajan lauttasataman Don Sakin tai lähtöpisteen viranomaisille. määränpään lentokentälle (eli Bangkok tai Phuket).
  2. Matkustajat kaupungista Enimmäis- ja tiukasti valvotut alueet tai "tummanpunainen vyöhyke" provinssien on läpäistävä karanteeni vähintään 14 päivän ajan tai virkamiesten määräämällä tavalla sekä COVID-19-testaus tarpeen mukaan. He saavat kuitenkin ryhtyä eristystoimenpiteisiin, mutta heidän on:
    – olet saanut 2 annosta Sinovac- tai Sinopharm COVID-19 -rokotetta vähintään 7 päivän kuluttua päivästä, jolloin 2.nd annos annettiin tai 1st AstraZeneca-, Pfizer-, Moderna- tai Johnson & Johnson -rokoteannoksella vähintään 21 päivää tai sinulla on todistus COVID-19:stä toipumisesta enintään 90 päivää,
    JA
    – He ovat saaneet negatiivisen tuloksen RT-PCR- tai Rapid Antigen -menetelmällä enintään 72 tunnin kuluttua päivästä, jolloin testi tehtiin vain sertifioiduissa sairaaloissa tai terveydenhuoltolaitoksissa.
  3. Matkustajat kaupungista Tiukasti valvotut alueet tai "punaisen vyöhykkeen" maakunnat vaaditaan vähintään 7 päivän karanteeniin tai virkamiesten määräämään ja COVID-19-testiin tarpeen mukaan. He saavat kuitenkin ryhtyä eristystoimenpiteisiin, mutta heidän on:
    – olet saanut 2 annosta Sinovac- tai Sinopharm COVID-19 -rokotetta vähintään 7 päivän kuluttua päivästä, jolloin 2.nd annos annettiin tai 1st AstraZeneca-, Pfizer-, Moderna- tai Johnson & Johnson -rokoteannoksella vähintään 21 päivää tai sinulla on todistus COVID-19:stä toipumisesta enintään 90 päivää, JA
    – He ovat saaneet negatiivisen tuloksen RT-PCR- tai Rapid Antigen -menetelmällä enintään 72 tunnin kuluttua päivästä, jolloin testi tehtiin vain sertifioiduissa sairaaloissa tai terveydenhuoltolaitoksissa.
  4. Matkustajat kaupungista Valvotut alueet tai "oranssin alueen" maakunnat vaaditaan eristystoimenpiteitä.
  5. Kaikille rokotetuille matkustajille tehdään viranomaisten asianmukaiseksi katsoma testi tai karanteeni.
  6. Alle 12-vuotiaat lapset, jotka matkustavat vanhemman tai huoltajan kanssa, ovat vapautettuja testin suorittamisesta.
  7. Toimenpiteitä nro 2–5 ei* panna täytäntöön matkoilla Ko Samuin ja Ko Pha-nganin välillä tai Phuket Sandboxin alla matkustaville matkustajille, jotka matkustavat lentäen Ko Samuille ja Ko Pha-nganille, tai muihin hyväksyttyihin hankkeisiin pilottikohteiden uudelleen avaamiseksi.
  8. Kaikkien matkustajien on ladattava ja asennettava "Mor Chana" -sovellus ja otettava sijaintipaikan jakaminen käyttöön aina.
  9. Lentoyhtiöt ja lauttayhtiöt ovat vastuussa rokotustodistuksen ja COVID-19-testitodistuksen tarkistamisesta joka kerta ennen lippujen myyntiä sekä ilmoittavat matkustajille kaikista yllä mainituista toimenpiteistä, erityisesti karanteenivaatimuksista.

Yritysten ja palveluiden rajoitukset ja sulkeminen

  • Yli 50 hengen kokoontumiset eivät ole sallittuja, ellei niille ole saatu virallista lupaa.
  • Lähikaupat, ravintolat ja ruokapaikat sekä muut kaupat voivat olla auki normaalisti.
  • Tavaratalot, ostoskeskukset ja kauppakeskukset voivat olla auki normaalisti.
  • Kaikki sisä- ja ulkoliikuntapaikat, julkiset liikuntapaikat, julkiset puistot, kuntosalit, kuntokeskukset ja joogakeskukset voivat olla auki normaalisti.
  • Kokouksia, koulutusta, seminaareja ja vastaavia aktiviteetteja saa järjestää vain 70 % paikkakapasiteetista, mutta enintään 100 henkilöä.
  • Juhlien, karnevaalien, esittelytilaisuuksien ja suurten juhlien järjestäminen, mukaan lukien perinteiset seremoniat; kuten hautajaiset, vihkimisseremoniat, hääseremoniat, uskonnolliset päivät tai seremoniat ovat sallittuja, mutta osallistujamäärä saa olla rajoitettu enintään 50 henkilöön. Tapahtuman aikana paikan päällä järjestettävä banketti on kielletty; vain takeaway on sallittu. Alkoholijuomien myynti ja/tai nauttiminen tapahtumassa on kielletty.

Surat Thanissa ollessaan kaikkien vierailijoiden on oleskelunsa pituudesta riippumatta noudatettava tiukasti DMHTTA varotoimenpiteet: D - etäisyys, M - naamion käyttö, H - Käsien pesu, T - lämpötilan tarkistus, T -COVID-19-testaus ja – Varoitussovellus.

Naamareita on käytettävä aina julkisilla alueilla ja kaikissa ajoneuvoissa, joissa on vähintään 2 henkilöä.

Vierailijoiden on myös noudatettava Surat Thanin maakunnan käyttöön ottamia toimenpiteitä.

Huomioithan, että maakuntien jakamista eri vyöhykkeisiin voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta, joten ota yhteyttä kohdemaasi paikallisiin viranomaisiin ennen kuin suunnittelet kotimaan matkoja.

Korjausilmoitus: Tämän alkuperäisestä versiosta puuttui sana ei. On epäselvää, oliko tämä virhe alkuperäisestä lehdistötiedotteesta, mutta se on korjattu.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/