Loman lähestyessä HungryNow tarjoaa loistavia rahaa säästäviä tarjouksia ja antaa sinun pysyä turvassa kotona

Pattaya/Bangsaen/Amata Nakorn:

Se on pitkä viikonloppu!

Covid-19:n vuoksi tämä pitkä viikonloppu, mukaan lukien jotkin tulevaa viikkoa lähestyvät juhlapyhät, "leikataan" ja sitä juhlitaan enimmäkseen verkossa ympäri Thaimaata sen sijaan, että olisimme paikalla tai suurilla seremonioilla ja tapahtumilla.

Tiedämme, että monet paikalliset lukijat ovat edelleen nälkäisiä näinä päivinä kuten joka päivä, mutta haluavat myös pysyä kotona ja pysyä turvassa estääkseen Covid-19:n leviämisen. Tiedämme myös, että monien taloustilanne on tiukka ja ihmiset katsovat jokaista kuluttamaansa bahtia. Lisäksi viranomaiset kehottavat ihmisiä pysymään kotona ja matkustamaan vain välttämättömien tavaroiden ja hätätilanteiden vuoksi Chonburissa tällä hetkellä.

HungryNow ymmärtää tämän ja haluaa auttaa sinua ja läheisiäsi syömään hyvin, säästämään rahaa, pysymään turvassa ja pysymään onnellisina kotona tulevan pitkän viikonlopun ja lomapäivinä.

Tästä päivästä heinäkuun 23. päivästä kuun loppuun, heinäkuun 31. päivään, HungryNow tarjoaa sinulle erityisen koko päivän tarjouksen. Tämä koodi on harteilla HungryNow tukemaan paikallisia ravintolakumppaneitaan – tukemaan heitä näinä vaikeina aikoina.

Käytä koodia HOLIDAY60 saadaksesi 60 ฿ alennuksen kaikista 200 ฿ tai suuremmista tilauksista. (rajoitettu saatavuus, vain voimassaolevina päivinä, ei voida käyttää muiden kampanjoiden tai alennusten kanssa). 

HungryNow on tuhansia ravintoloita (ja lisää lisätään koko ajan!), jotka ovat valmiita toimittamaan sinulle Pattayassa, Bangsaenin alueella ja Amata Nakornissa! Heidän sankarinsa paikalliset kuljettajat ovat valmiita toimittamaan sinulle kontaktittomasti ja turvallisesti ja säästävät rahaa samalla kun pysyt turvassa. Ja odottamattomassa tilanteessa, jossa on ongelmia tai yksinkertaisesti kysymyksiä, HungryNow on paikallinen henkilökunta, joka puhuu englantia ja thaimaa. 

Joten miksi odottaa? Voisimme kirjoittaa enemmän, mutta kehotamme sinua yrittämään HungryNow itsesi TÄÄLLÄ tänään.

Lataa HungryNow-sovellus osoitteesta App Store ja Pelaa Store.

Pysyäksesi ajan tasalla HungryNow'sta:

Tykkää heistä Facebookissa: https://www.facebook.com/HungryNow.TH

Seuraa heitä Instagramissa: https://www.instagram.com/hungrynow.th/

Lisää ne LINE:lle: https://lin.ee/BssQnUG

Tietoja HungryNow'sta

HungryNow on nopea ja luotettava ruoan toimituspalvelu Pattayassa, Bang Saenissa ja Amata Nakornissa, joka yhdistää ihmiset kaupungin parhaisiin ravintoloihin. He tekevät tämän vahvistamalla paikallisia yrityksiä ja luovat puolestaan ​​uusia tapoja ansaita, työskennellä ja elää.

He aloittivat helpottamalla ovelta ovelle -toimitusta, mutta he näkevät tämän vasta alkuna ihmisten yhdistämiselle mahdollisuuksiin – helpommiin iltoihin, onnellisempiin päiviin, isompiin säästötileihin, laajempiin verkkoihin ja vahvempiin yhteisöihin.

HungryNow sen pääkonttori sijaitsee Bangkokissa, Thaimaassa, ja sillä on ensimmäinen haaratoimisto Pattayassa ja toinen Bang Saenissa. Lisätietoja on osoitteessa https://hungrynow.co.th

Yhteystiedot

HungryNow:lle:

marketing@hungrynow.co.th

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/