Pääministeri Prayut kehottaa kansallisurheilijoita luomaan mainetta Thaimaalle TOKYOÂ 2020 olympialaisissa

Pääministeri Prayut kehottaa kansallisurheilijoita luomaan mainetta Thaimaalle Olympic TOKYOÂissa 2020

22. heinäkuuta 2021: Pääministeri Prayut Chan-o-cha on tukenut thaimaalaisia ​​urheilijoita ja kuningaskuntaa Tokion olympialaisissa edustavia virkamiehiä 2020, joka alkaa huomenna.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri sanoi, että pääministeri Prayut toivotti Thaimaan olympialaisten osallistujille onnea ja toivoi heidän maksimoivan ponnistelunsa näissä haastavissa olosuhteissa.

“Haluaisin heidän saavuttavan tavoitteensa. Palaavatpa he mitalilla tai eivät, toivon, että he luovat mainetta maallemme, sanoi pääministerin viesti Anuchan mukaan.

Pääministeri kehotti myös jokaista thaimaalaista urheilijaa olemaan roolimalli ja innostamaan nuoria kehittämään taitojaan ja jatkamaan harjoittelua tulevaisuutta varten.

Lisäksi pääministeri vaati, että thaimaalaiset urheilijat noudattavat tiukasti isäntämaan kansanterveyskäytäntöjä varmistaakseen turvallisuutensa ja ollakseen esimerkkinä muille maille. Hän pyysi myös koko kansakuntaa tukemaan urheilijoita.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakar edustaa Thaimaan hallitusta perjantain avajaisseremoniassa, joka lähetetään suorana NBT:ssä, Thai PBS:ssä ja Truessa.4U-kanavat.

“Thaimaalaiset haluavat kansallisurheilijoiden tekevän parhaansa ja voittavan mitaleja tehdäkseen koko maan onnelliseksi ja ylpeäksi, ministeri sanoi.

Thaimaa tulee olemaan 102sijalla Kansakuntien paraatissa. Thaimaan valtuuskuntaa johtaa paraatissa kaksi lipunkantajaa, Naphaswan Yangpaiboon (naisten ilmapistooli) ja Savate Sresthaporn (miesten ansa).

Thaimaa harjoittelee 41 A urheilijat sisään 16 A kisojen lajit, jotka ovat houkutelleet yli 11,000 A urheilijoita yli 200 A kansakuntia ja alueita.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/